Meryl Streep a scos la vanzare apartamentul sau din cartierul newyorkez Tribeca, pentru suma de 15,8 milioane de dolari

de WTA.ro

Celebra actrita americana a scos la vanzare apartamentul sau din cartierul newyorkez Tribeca, un penthouse cu suprafata de 370 metri patrati, pentru suma de 15,8 milioane de dolari, potrivit The Wall Street Journal, citat de EFE, relateaza Agerpres.

Este pentru a treia oara cand Meryl Streep scoate pe piata apartamentul sau din New York, care a mai fost oferit spre vanzare, in august 2018 pentru 24,6 de milioane, si in octombrie anul trecut, pentru 19,75 milioane de dolari. In ambele ocazii a fost retras in lipsa unui cumparator.

Actrita, care a cumparat apartamentul in 2006 pentru suma de 10 milioane de dolari, a scos la vanzare acel penthouse cu intentia de a se muta in California. Apartamentul tip “loft” – cu spatii deschise, avand patru camere, cinci bai si o terasa de 207 metri patrati – ocupa ultimul etaj al unei cladiri dotate cu garaj subteran si un lift privat cu acces direct in locuinta.

Cele mai citite articole

Apartamentul are o terasa de jur imprejur cu vedere la raul Hudson si include de asemenea un living cu biblioteca, o bucatarie si un birou. Din interiorul sau pot fi admirate mai multe monumente emblematice din Manhattan, precum Statuia Libertatii si cladirile zgarie-nori World Trade Center si Empire State. In living se afla un semineu minimalist si un candelabru din cristal, iar bucataria, echipata cu mobila alba, are iesire spre terasa, unde exista o zona de luat masa.

Apartamentul face parte dintr-un complex de locuinte, care a fost realizat de arhitectii Tsao si McKown, are un administrator 24 de ore pe zi si include o sala de sport.

Intr-un comunicat citat de The Wall Street Journal, Meryl Streep, in varsta de 70 de ani, a spus ca pentru familia ei acel apartament a fost “un camin” deosebit si spera ca si alta familie sa se bucure de acest penthouse minunat. Desi actrita a cumparat anul trecut o proprietate la Pasadena (in California) cu 3,6 milioane de dolari, mare parte a timpului o petrece in continuare pe coasta de est, unde mai detine o casa cu un teren de 36 de hectare pe malul unui lac in Salisbury, localitate din statul Connecticut.

The post Meryl Streep a scos la vanzare apartamentul sau din cartierul newyorkez Tribeca, pentru suma de 15,8 milioane de dolari appeared first on ZiarMM.

Cele mai citite articole