Cele Mai Frumoase Mesaje și Felicitări de Valentine’s Day

de WTA.ro

Am pregătit pentru voi o colecție impresionantă de mesaje și felicitări de Valentine’s Day 💝. Sărbătoarea iubirii, numită și “Valentine’s Day” oferă oportunitatea îndrăgostiților să își exprime iubirea și recunoștința față de persoana iubită. Povestea acestei zile datează încă de pe vremuri și constă în oferirea de cadouri, declarații de dragoste sau chiar cereri în căsătorie.

  • Data la care se sărbătorește: 14 Februarie
  • Nume de sărbătoriți : Valentin, Valentina

Ziua îndrăgostiților poartă denumirea apărătorului căsătoriilor (Sfântul Valentin),  din perioada Împăratului Claudius al II-lea. Potrivit legendei, Sfântul Valentin oficia căsătorii în secret, în vremea în care acestea erau interzise deoarece bărbații erau recrutați pentru serviciile militare.

Această zi, de 14 februarie a rămas o zi  specială în care îl sărbătorim pe Sfântul Valentin. Totodată, este o bună ocazie de a-i arăta persoanei dragi, iubirea pe care o simțiți printr-o declarație de dragoste, mesaj sau chiar urare.

Mesaje și felicitări de Valentine’s Day pentru soție

„De Sfântul Valentin vreau să-ţi spun că iubesc motivele pe care mi le dai în fiecare zi pentru a te iubi: zâmbetul tău, ochii tăi, bunătatea ta, atenţiile pe care mi le faci şi modul în care îmi înseninezi viaţa.”

„Eşti cea mai frumoasă minune din viaţa mea, tu eşti dorinţa mea dintotdeauna: să iubesc, să fiu iubită! Dumnezeu mi-a îndeplinit-o când mi te-a scos în cale. TE IUBESC mai mult decât viaţa mea, tu eşti totul pentru mine! Îţi mulţumesc că-mi eşti alături “la bine şi la greu” îţi mulţumesc pentru “Noi” – cea mai puternică galaxie din câte există!”

„Tu ai făcut culorile mai vii, frumuseţea mai pură, plăcerea mai intensă. Cu ocazia Valentine`s Day îţi reamintesc: te iubesc mai mult decât iubesc viaţa, minunea vieţii mele!”

„Dacă cineva m-ar întreba ce înseamnă o viaţă frumoasă, m-aş apleca asupra umărului tău, te-aş strânge în braţe şi aş spune „Uite asta”.

„Eşti atât de dulce atunci când zambesti, când râzi, când plângi, când ma cerţi, când mă alinţi când mă iubeşti.”

“Te iubesc pentru că … îmi alungi singurătatea într-o lume plină şi aglomerată. Te iubesc pentru că, fără tine e greu şi nu mă pot regăsi. Te iubesc şi sunt definiţia fericirii eterne”

„Eşti primul meu gand înainte de a ma trezi şi ultimul meu gand înainte de a adormi. Voiam să ştii că te iubesc enorm”.

„Ceea ce-ţi scriu acum nu sunt cuvinte, sunt bucăţi de suflet şi minte, căci dragostea nu se scrie se simte. Te iubesc!”

Tu ești unică persoană care îmi știe cea mai lăuntrică dorință și tu ești singura care mi le îndeplinește pe toate. Vreau ca astăzi, de Ziua Îndrăgostiților , să te invit la o sărbătoare pentru noi doi… La mulți ani, regina inimii mele!

Mesaje și felicitări de Valentine’s Day pentru soț

„Ador clipele în care îmi ești alături și urăsc tot ceea ce ne desparte. Îmi doresc enorm să te fac să te simți cel mai iubit, așa cum reușești tu în fiecare zi să mă faci cea mai iubită. Te iubesc, așa cum nu mă credeam capabilă să iubesc!”

„Tu ești acela care m-a învățat să iubesc cu adevărat. Îți mulțumesc că exiști tu, soarele meu iubitor, blând, atent, grijuliu.”

Pentru că azi este Ziua Îndrăgostiților vreau să-ți aduc aminte – pentru că nu o fac cât de des ar trebui – cât de mult te iubesc.

„Oricât de speciale ar fi cuvintele, nici măcar nu pot începe să-ţi spună despre toata dragostea pe care ţi-o port în suflet.”

Tu eşti trecutul, prezentul şi viitorul verbului „A iubi”. Mulţumesc, dragostea mea!”

Tu ești singura ființă din lumea asta care mă iubește așa cum îmi doresc eu să fiu iubită: uneori cu pasiune, alteori cu tandrețe… Mă simt o răsfățată a vieții pentru că tu m-ai ales pe mine să te însoțesc prin viață.

Când te-am văzut prima oară, mi-ai încălzit inima. A doua oară mi-ai produs scântei, iar acum îmi faci inima să ardă!”

Când sunt cu tine mă pierd fără motiv… Mă regăsesc abia atunci când nu ești lângă mine și tot ce-mi doresc e să mă pot pierde din nou în marea ochilor tăi.

„Te iubesc sună atât de scurt, atât de puţin, dar ceea ce înseamnă nu poate fi cuprins în câteva cuvinte. Cu cât te cunosc mai bine, cuvintele astea par mai mici, mai puţin importante, pentru că, vezi tu, eu te iubesc mai mult decât pot să spun vreodată.”

„Aş vrea să putem sărbători Ziua Îndrăgostiţilor mai des. Pentru că astfel te-aş vedea zâmbind mai mult şi aş avea motive să-ţi fac mai multe surprize.”

Felicitări și mesaje de Valentine’s Day pentru iubită

mesaje și felicitări de Valentine's Day

„Eşti primul gând când mă trezesc dimineaţa, esti ultimul surâs înainte de culcare. Eşti tot ce am mai bun, tot ce simt mai frumos. Te iubesc, iubita mea!”

De Ziua Îndrăgostiților vreau să aducem aminte toate clipele frumoase pe care le-am petrecut împreună și momentele de fericire trăite alături, când iubirea parcă ne dădea aripi. Simt că viață mea lângă tine a căpătat un sens mult mai profund.

„De-ar fi universul o lume plină de femei și eu un astru printre ele, eu tot pe tine te-aș alege căci ești iubirea vieții mele… te iubesc!”

„Când soarta îmi va spune să părăsesc pământul, când oameni fără mila îmi vor săpa mormântul când zile pentru mine nu vor mai exista, atunci dar nici atunci eu nu te voi uita.”

„Undeva cineva se gândește la zâmbetul tău și se bucură de prezența ta în viata sa. Așa că atunci când ești singură adu-ți aminte că cineva undeva se gândește la tine!”

„Tu ești visul meu…unicul meu vis…aș vrea să te atrag în vâltoarea pasiunii să te strâng așa de tare încât TU și EU sa devenim un singur suflet.”

„Dacă aș fi de gheața ai vedea cu ochii tăi cum mă topesc când îmi zâmbești, dar bine că nu sunt pentru că altfel m-aș fi topit deja.”

„Aștept o rază să-mi pătrundă în suflet, să mă lumineze și să-mi spună „te iubesc!” Iar acea rază să fie vocea ta ce mă trezește de dimineață!”

„Eu n-am fost în stare să-ți scriu nici măcar o poezie de dragoste, dar asta nu înseamnă că nu există dragoste în inima mea cât să inspire toți poeții dintr-o carte. Unii știu să scrie frumos, unii știu să cânte frumos, unii sunt pur și simplu frumoși, eu sunt doar un îndrăgostit disperat după tine.”

Felicitări și mesaje de Valentine’s Day pentru iubit

Îți trimit acest mesaj că să-ți aducă aminte de promisiunea pe care ți-am făcut-o cu mult timp în urmă, și anume, că te voi iubi mereu. Sper că în anii ce vin să mă ajuți, că și până acum, să-mi țîn cuvântul.

Cele mai citite articole

„Ce însemni tu pentru mine nu se poate traduce în flori, bomboane, sau ursuleţi de pluş. Fiecare floare îmi aminteşte de tine. Fiecare bomboană pare amară în comparaţie cu tine şi fiecare ursuleţ de pluş pare aspru în comparaţie cu îmbrăţişarea ta. Te iubesc, iubirea mea!”

„Nu vreau să salvezi lumea pentru mine. Vreau doar să mă ţii de mână când totul se sfârşeşte”.

„Dragul meu tu ești Soarele și Dimineața mea. Ador să te vad când zâmbești, ador sa te vad cum râzi, ador sa te vad fericit alături de mine. Te iubesc!”

„Iubitule, te iubesc mai sus de sus și mai departe de departe, te iubesc în toate formele posibile, în toate sensurile și sub toate stelele universului.”

„Ți-ai închis vreodată ochii și ai visat la felul în care ai vrea să fii iubit? Eu fac asta tot timpul și mă văd pe mine împreună cu tine. Nu pot să îmi imaginez nimic mai frumos decât să stau lângă tine.”

A trecut mult timp de când ți-am dăruit inima mea dar dragostea mea pentru ține nu a scăzut în nici un fel, ci dimpotrivă. Cu fiecare an, cu fiecare zi a îndrăgostiților, cu fiecare moment care trece, simt că te iubesc tot mai mult.

Această zi specială e un motiv în plus să îți spun că toată viață mea, toate gândurile mele, toate trăirile mele, ți le dedic ție. La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților!

„Tu ești acela care m-a învățat să iubesc cu adevărat. Îti mulțumesc că exiști tu, soarele meu iubitor, blând, atent, grijuliu.”

Declarații de dragoste de Ziua Îndrăgostiților

mesaje și felicitări de Valentine's Day

Ziua în care mi-ai apărut în cale îmi pare ziua în care m-am născut din nou. Nu-mi imaginez viața mea fără tine și sper ca pe viitor, fiecare zi a îndrăgostiților să ne găsească unul în brațele celuilalt. Și iubirea noastră să înflorească în fiecare an, mai puternică. Dacă acest lucru depinde doar de mine, știu sigur că așa va fi. Happy Valentine, îngerul vieții mele!

Stelele de pe cer sunt tot atâtea gânduri de iubire pe care ți le trimit ție, iubita mea. Câte picături sunt în ocean, cu atâtea sărutări vreau să-ți acopăr trupul. Când oceanele vor seca și stelele de pe cer se vor stinge, abia atunci dragostea mea pentru ține se va sfârși. La mulți ani de Sfântul Valentin!

Poate pentru alții dragostea este durere și suferință, dar eu nu simt asta deloc. Dragostea ta mă face atât de fericit, cum nu bănuiam că voi fi vreodată. Lumea e un loc mai bun cu tine alături. Te iubesc, dragostea mea!

„Tu ești seara cu ochii umezi de seninul stelelor, ce tremură ușor și atât de dureros în mine când șoaptele mele ți se dăruiesc. Tu ești un ochi deschis spre întunericul sufletului meu, sub pleoapa căruia se zbat zborurile însângerate ale viselor. Nu pleca, mai vreau să te privesc, vreau să te culeg șoaptă cu șoaptă, lumină cu lumină, tristețe cu tristețe. Nu pleca, mi-e sete de privirile tale, ascunzând cerul în fiecare mângâiere cu care mă îmbrățișează. Te iubesc draga mea, te iubesc cum iubesc soarele, te iubesc cum iubesc luna și marea. TU ești pentru mine roua dimineții ce se varsă peste ochii mei trezindu-mă din somnul singurătății. TE IUBESC!”

Cele mai frumoase gânduri pentru ființa iubită

„Am doi ochi, dar nu te pot vedea zilnic, am două urechi, dar nu îți pot auzi vocea zilnic, dar am o inimă care te va iubi o viață întreagă.”

„Să iubești este ca și cum ai cânta la pian. Mai întâi trebuie să înveți să cânți după reguli, apoi trebuie să uiți regulile și să cânți din suflet.”

„Am căutat prin cărți cuvinte care să mă ajute să îți spun ce simt, dar când am vrut să trec totul pe foaie, tot ce am putut să scriu a fost Te Iubesc!”

„Habar nu aveam ce este dragostea până să te cunosc pe tine. Stăteam în întuneric, iar tu ai fost lumina care mi-a arătat calea.”

„O lume întreagă de s-ar pune între noi, eu tot aș găsi drumul spre tine. Te iubesc!”

Am ştiut că te iubesc atunci când mi-am dat seama că eşti singura persoană cu care aş vrea să împart bucuriile, durerile şi realizările mele.

Dragostea nu are nevoie de cuvinte, ea vorbeşte prin priviri şi atitudini. Hai să ne bucuram de iubire! E Ziua Îndrăgostiţilor!

Tu ai făcut culorile mai vii, frumuseţea mai pură, plăcerea mai intensă. Cu ocazia Valentine`s Day îţi reamintesc: te iubesc mai mult decât iubesc viaţa, minunea vieţii mele!

„Această zi specială e un motiv în plus să îți spun că toată viața mea, toate gândurile mele, toate trăirile mele, ți le dedic ție.”

Să învăț să te iubesc mi-ar putea lua o viață intreagă, dar numai uitându-mă în ochii tăi știu că merită sacrificiul!

Te iubesc şi asta se întâmplă de ceva timp şi nu pot decât să îmi doresc să fie pentru totdeauna… pentru că ziua îndrăgostiţilor este ziua noastră şi ziua noastră e în fiecare zi. Lasă-mă să te iubesc pentru totdeauna.

Felicitări și mesaje poetice de dragoste💝

 Te iubesc – îţi spun într-o secundă, dar ca să-ţi demonstrez îmi trebuie toată viaţa!

Pentru mine iubirea este singurul motiv pentru care mi-aş dori să traiesc o mie de ani.

Dacă îmi dai şansa de a-ţi demonstra că suntem suflete pereche, îmi voi petrece fiecare zi din viaţă sărbătorind Ziua Îndrăgostiţilor cu tine.

Această zi specială e un motiv în plus să îți spun că toată viață mea, toate gândurile mele, toate trăirile mele, ți le dedic ție. La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților!

Aș dori că ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR să-ți fie plină de cât mai multă iubire și fericire! Și așa va fi, dacă acest lucru depinde doar de mine.

De când mi-ai apărut în cale, viață-mi este mai frumoasă, lumea îmi pare mai bună, pentru că tu ești alături de mine…

Am impresia că-ți văd chipul și-ți aud glasul la tot pasul, atunci când nu eșți lângă mine. De fapt, tu ești mereu cu mine, în visurile și în inima mea… Te iubesc! La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților!

Tu ești cel pe care îl iubesc, și cel care îmi doresc să mă iubească mereu… A ta pentru tot restul vieții…

Tu îmi dai sentimentul că viață este așa cum ar trebui să fie. Tu ai trezit în mine o forță cu care aș putea muta munții din loc, dacă m-ai ruga.

Îmi doresc să nu te dezamăgesc niciodată în alegerea făcută. Promit să fac tot ce îmi stă în putință ca să te fac fericit Cu toată dragostea din lume, de Sfântul Valentin.

Sperăm că au fost pe placul tău mesajele prezentate! Tu ce mesaje și felicitări de Valentine’s Day trimiți persoanelor dragi?

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa