Cele mai frumoase felicitări, mesaje și urări de La Mulți Ani pentru cei dragi!

de WTA.ro

Vă propunem cele mai frumoase felicitări, mesaje și urări de “la mulți ani” pentru a le dedica persoanelor dragi sufletului tău. Zilele de naștere reprezintă ocazia ideală pentru a-i sărbători pe cei apropiați. Am selectat o listă cu urări de “la mulți ani” potrivite atât familiei, prietenilor cât și altor cunoștințe.

Urări de la mulți ani cu mesaj general

De ziua ta îți doresc fericire imensă și iubire din abundență. Fie ca toate visele tale să se transforme în realitate și norocul să îți bată la ușa în fiecare zi. La mulți ani!

Zilele de naștere înseamnă un nou început și un moment perfect pentru noi țeluri în viață. Înaintează cu încredere și curaj! Ești o persoană specială. La mulți ani!

Cu fiecare an care trece peste noi devenim mai înțelepți. Nu sunt sigur ce ai învățat anul acesta, dar știu că fiecare experiență te-a transformat în persoana care ești azi! La mulți ani!

Bucură-te de fiecare clipă, zâmbește, fii fericit/ă și amintește-ți un lucru: azi e ziua ta specială, așa că trăiește-o la maxim! La Mulți Ani!

În această zi specială îți doresc să găseșți dragoste și fericire în orice lucru și în orice persoană din viața ta! La mulți ani!

Credeai că am uitat de o zi atât de specială? Îți trimit din tot sufletul acest mesaj de La Mulți Ani și te asigur de prietenia mea veșnică!

O zi din an este a ta și este cea mai frumoasă zi. Să te bucuri de ea împreună cu cei dragi. La mulți ani!

Îmi doresc ca ziua de azi să îți aducă cât mai multă bucurie, la fel de multă ca cea pe care o emani celor din jur. La mulți ani!

Îți doresc o oră de liniște, o zi de pace, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de sănătate, un veac plin cu bani și un tradițional La Mulți Ani.

Cele mai frumoase urări de la mulți ani pentru mama

urări de la mulți ani

Cuvântul „mama” sună atât de plăcut și gingaș din gura fiecărui copil. Ești raza mea de lumină, care, din copilărie, mi-a arătat calea cea dreaptă, m-a scutit de necazuri, m-a ajutat să trăiesc cu demnitate. Îți datorez totul ce am! O zi de naștere fericită!

Sunt fericită, sunt împlinită, iubesc și sunt iubită, am înțeles și am realizat atâtea lucruri în viață datorită ție, mama. La Mulți Ani celei mai importante femei din viața mea!

Dragă mami! Invenția roții, descoperirea undelor radio, cucerirea spațiului cosmic – toate acestea sunt doar lucruri minore în comparație cu ziua ta de naștere. Pentru că tu ne-ai învățat să trăim și să iubim. Ce ar putea fi mai important? Vrem să fii cel mai fericit geniu de pe pământ!

La mulți ani, cea mai dragă femeie din lume! Îți sărut mâinile pentru ca nu le-ai jelit, ridicându-mă în picioare. Mă închin la picioarele tale, pentru că m-ai purtat în copilărie în brațe. Te cuprind strâns pentru că nu ai fost zgârcită la bunătate și afecțiune!

Chiar dacă ești blândă și fragilă, ești în același timp cea mai puternică femeie pe care am cunoscut-o vreodată. Singura mea dorință este să îți văd fericirea în ochi în fiecare zi. La Mulți Ani, Mama!

Mamă, putere, răbdare și fericire ție! Mă uit în oglindă: ochii sunt ca un vis, părul ca o cascadă, zâmbetul ca o lună nouă – și totul e de la Dumnezeul pe nume MAMA.  Tot ce este mai bun eu iau și voi lua în continuare de la tine. Sincere felicitări!

Mămica, suntem din același sânge, dar și spiritual suntem aceleași. Vreau ca sufletul tău să cânte, iar inima să iubească! Mulți-mulți ani încă înainte!

Mesaje amuzante de la mulți ani pentru mama

La mulți ani, mama! Mulțumesc pentru schimbul interminabil de scutece, orele de masă (chiar și atunci când aruncam mâncarea pe jos) și toate lucrurile frumoase pe care le-am învățat de la tine. Ești cu adevărat uimitoare!

Sunt atât de norocoasă că ești mama mea… sunt sigură că nimeni altcineva nu m-ar fi suportat așa cum o faci tu în fiecare zi. Ești eroina mea! Mulțumesc pentru tot!

Mamă, cele mai bune calități pe care le am sunt de la tine. Ce noroc că ai avut suficiente pentru amândouă! Ești minunată!

La multi ani pentru o mama care merita cea mai valoroasa medalie… pentru ca m-a sustinut si a fost langa mine in toti acesti ani!

”Mămico, aș fi vrut să îți iau un cadou din banii mei din pușculiță și m-am dus cu ei la magazin. Am întrebat despre rujuri și multe lucruri acolo dar nu aveam destui bani. Abia mi-a ajuns să îmi cumpăr o ciocolată.”

Dragă mamă, ești cea mai bună și îți doresc o aniversare fericită. Să arăți bine în fiecare zi și mereu de nota „zece”.

Felicitări de ziua de naștere a mamei

Posibil pentru lume tu ești doar o persoană, dar pentru mine tu ești întreaga lume mamă! La mulți ani!

Dumnezeu nu a putut fi peste tot, așa că te-a creat pe tine, scumpă mama ca să fii alături de mine! La mulți ani!

La multi ani, scumpa mea mamă! Iți doresc multă sănătate, fericire, multe împliniri și multă putere pentru a trece peste toate greutățile care apar în față.

Un gând mic pentru iubirea infinită pe care ți-o port. La mulți ani, mama!

Mamă, tu ești îngerul meu păzitor care mă iubește și mă ocrotește. La mulți ani, mama!

Mamă, de ziua ta îți ofer un cadou, o carte cu poezii de dragoste, pentru că dragostea e cel mai scump și mai frumos cadou care mi l-ai făcut tu mie toți acești ani de când m-ai născut, îți multumesc. La mulți ani!

„Mamă, să nu îți pierzi niciodată zâmbetul, să fii mereu sănătoasă și fericită! Te iubesc enorm! La mulți ani!”

Mamă, nu te gândi la ani. Ești veșnic tânără pentru noi și vei fi mereu așa. La mulți ani și îți doresc multă fericire.

Îți doresc bucurie, bunătate, întotdeauna să fii veselă. Și chiar dacă anii nu pot fi opriți, îți doresc o mare fericire, scumpa mea mămică!

Urări și mesaje de la mulți ani pentru tata

Îi spun astăzi La Mulți Ani omului care m-a inspirat să visez și să muncesc din greu pentru a-mi îndeplini visurile.

Unii nu cred că eroii există cu adevărat, dar asta numai pentru că nu te-au întâlnit pe ține. La mulți ani, tată! Tu ești cel care mi-a spus întotdeauna că pot să realizez imposibilul dacă mă străduiesc suficient și datorită ție sunt acum ceea ce sunt.

La mulți ani tatălui perfect! Dragostea ta m-a făcut să cred cu adevărat în mine. Îți mulțumesc pentru sprijin și pentru sfaturile tale prețioase.

La mulți ani, tata! Ești omul care m-a inspirat să visez și să muncesc din greu pentru a-mi îndeplini visurile. La mulți ani tatălui perfect! Îți mulțumesc pentru sprijinul acordat și pentru sfaturile prețioase pe care mi le-ai oferit! Unii nu cred că există eroi adevărați, dar asta numai pentru că nu te-au întâlnit pe tine. La mulți ani, tata! Ești eroul meu!

Știu că nu am fost întotdeauna copilul perfect, dar tu ai fost mereu tatăl perfect. Îți mulțumesc pentru că mi-ai reparat jucăriile pe care le-am stricat în copilărie și pentru că m-ai învățat cum să repar singur greșelile pe care le-am făcut în viață. Bucură-te de ziua ta de naștere! La mulți ani!

Mesaje speciale pentru ziua de naștere a copiilor

Copilul meu, azi ai o sărbătoare – ziua de naștere! Familia ta este mândră de tine, tu ești un soare frumos pentru noi. Cel mai dorit, drag și scump. Acum viața noastră nu este în zadar.

Dragostea noastră micuță, te felicităm! Ești copilul pe care ni l-am dorit mereu. Ești cea mai bună! Crește cuminte și sănătoasă, sub ocrotirea Maicii Domnului!

Felicitări, la mulți ani! Îți doresc fericire, bucurie! Să ai mulți prieteni, pentru a-ți face viața mai distractivă. Îți doresc zâmbete ca să alunge tristețea. Și soarele mereu să strălucească pentru tine. Faptul că te-ai născut – deja e o sărbătoare!

Puiule, ai mai crescut cu încă un an! Ai devenit nu doar mai în vârstă, dar și mai inteligent, mai dulce și mai frumos. Ești cea mai scumpă priveliște din ochii noștri. La mulți ani!

Ziua ta de naștere este pentru a-ți spune: te vom lăsa să mergi pe drum singur, păzindu-te din spate. Vom crede în tine mereu și te vom aștepta întotdeauna. Pentru că te iubim!

Micuțul nostru, vrem ca dorințele tale să se împlinească, să-ți găsești fericirea și pe calea vieții tale să nu plouă!

Azi e o zi minunată, mult așteptată – e ziua ta! Să porți în inimă numai bucurie și să ai în casă mai multă distracție. La mulți ani, fetiță dulce!

Copilă blândă, pe zi ce trece devii tot mai frumoasă. Îți urez ca viața să fie ca o ciocolată foarte dulce și cu multe surprize și cadouri.

Să fii fericit, copile?! Viața să fie ca o dulceață și să te bucuri de fiecare moment din ea.

Cele mai speciale urări de la mulți ani pentru soție/soț

La mulți ani, dragostea mea! Ești un om bun și sunt mândră că ești soțul meu, tatăl copiilor mei, definiția fericirii mele! Te iubesc!

Dragul meu/ Draga mea, să ai parte de toată căldura omenirii, un ocean de sănătate și toate florile lumii adunate în cel mai frumos buchet?! La mulți ani! Te iubesc!

Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul și de a umple totul de lumină. Sper să ai parte de cât mai multe zâmbete în viață… La mulți ani, iubire!

Dragul meu/Draga mea, doresc ca ceea ce e frumos în visele tale să devină realitate, iar ceea ce e impecabil în gândul tău să completeze acele vise! La multi ani! Te iubesc!

Azi e ziua barbatului ambițios și puternic care mă învață zi de zi cum să lupt pentru fiecare dorință, pentru fiecare vis îndrăzneț. La mulți ani! Te iubesc!

La mulți ani și îți mulțumesc că exiști în viața mea! Te iubesc!

La mulți ani, jumătatea mea! La mulți ani cu multe zâmbete sincere și clipe de iubire, cu multe realizări profesionale și împliniri personale, pentru că le meriți pe toate!

E ziua ta și as vrea din tot sufletul, să te știu mereu sănătoasă, fericită, curajoasă și veselă! La mulți, mulți ani, frumoasa mea soție! E ziua ta e naștere, hai să ne bucuram cu tot sufletul, mai mult ca niciodată! Zâmbește!

Natura-ntreagă azi te felicită și flori și soare, toate-s ca-n povești, eu îți doresc o viață fericită și visurile dragi să le-mplinești! La mulți ani, soția mea!

Dragă soție, să primești flori de ziua ta! Să înveți de la fiecare floare să iubești, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i lași să te admire, să aduci bucurie și sărbătoare. La mulți ani, draga mea!

Urări sincere pentru ziua de naștere a persoanei iubite

Sunt cea mai norocoasă ființă din lume pentru că te am pe ține alături. Îți mulțumesc pentru sprijinul tău necondiționat. La mulți ani!

Să mă îndrăgostesc de tine a fost ușor. Să te iubesc este și mai ușor. Iar să-ți doresc toată fericirea din lume este pentru mine ceva mai natural decât să respir. La Mulți Ani!

Mereu mă înveți câte ceva nou: cum să zâmbesc, cum să întâmpin fiecare zi cu inima deschisă, cum să iubesc. Cu tine alături, viața este de o mie de ori mai frumoasă decât aș fi crezut vreodată. La mulți ani, dragostea mea!

Sunt fermecat de frumusețea ta, fascinat de carisma ta și vrăjit de iubirea ta. Nu-i de mirare că mă gândesc mereu la tine. La mulți ani!

Tu ești motivul pentru care zâmbesc în fiecare zi. Pasiunea noastră nu va pieri niciodată, iar dragostea noastră va străluci mereu la fel de puternic ca în această zi specială.

Îți mulțumesc pentru toate amintirile prețioase pe care mi le-ai dăruit. Nu contează cât de mult vom îmbătrâni, câte aniversări vom sărbători, eu voi fi întotdeauna lângă tine. La mulți ani!

Cele mai frumoase urări pentru ziua prietenilor

Cele mai citite articole

Îți doresc astăzi, prietene, ca toate dorințele și visele, chiar și cele mai nebunatice, să se adeverească, ca tu să poți fi fericit fără sfârșit în lumea asta! Voi fi mereu alături de tine și îți voi întinde mâna puternică în orice primejdie! Te îmbrățișez frățește!

Dragă prietenă! Să-ți dea viața cât mai mult posibile oportunități fericite și momente pline de bucurie. Iar obstacolele le vom depăși împreună – pentru asta și există prietenia adevărată!

Ești o prietenă minunată și să mai trăiești o sută de ani! Să știi că mereu poți conta pe mine și dacă s-ar întâmpla ceva mă poți suna oricând! Întotdeauna să fii norocoasă, mai ales în dragoste! Curaj și onoare!

Îți doresc să te scalzi în trei mări – marea de optimism, marea de fericire și cea de iubire. Iar dacă nu poți înota – cheamă-mă și te voi ajuta!

Fie ca visele și aspirațiile tale să devină realitate. Mergi cât mai departe spre obiectiv. Fie ca sărbătoarea de astăzi să-ți aducă o casă plină de oaspeți, căldură și bucurie.

Lasă anii să treacă lent, ușor și frumos. Fii mereu fericită și bucuria să te găsească oriunde! La mulți ani, prietena mea dragă!

La mulţi ani cu multe gânduri minunate! Pe lângă tradiționalele urări de sănătate, noroc şi dragoste, îmi doresc să ai parte numai de bucurii pe planul personal şi de realizări pe planul profesional!

Iată ce soare mare este pe cer astăzi pentru a sărbători ziua ta de naștere! Dragul meu prieten, să nu-ţi pierzi din nebunie, optimism şi zâmbet. Îţi urez tot ceea ce este mai bun pe lume, cu toată afecțiunea mea! La mulţi ani!

La mulți ani plini de sănătate, realizări și momente excepționale! Ai fost mereu alături de mine, așa cum îți voi fi și eu întotdeauna.

Mesaje haioase și inedite de la mulți ani pentru prietenii dragi

urări de la mulți ani

La mulți ani uneia dintre puținele persoane a cărei zi de naștere mi-o aduc aminte și fără ajutorul Facebook-ului!

La mulți ani unei persoane care este deșteaptă, frumoasă și amuzantă și care îmi seamănă foarte mult!

Pe măsură ce îmbătrânești, se întâmplă trei lucruri. Primul – ți se duce memoria… iar pe celelalte două lucruri nu mi le pot aminti. La mulți ani!

Anul ăsta mi-a fost greu să îți aleg cadoul. Am vrut să fie ceva deosebit, ceva inedit, ceva ce sigur nu o să primești de la altcineva. Și atunci mi-am dat seama că deja mă ai în viața ta… și mi-a mai rămas doar clasicul La Mulți Ani!

O băbăciune simpatică este întotdeauna înconjurată de prieteni, chiar și la azil. Mai ai un pic, nu ne mânca sufletul, ca să ajungem cu toții acolo împreună! La mulți ani!

Oamenii își urează multe lucruri. Eu îți urez doar două: niciodată și întotdeauna. Niciodată tristă și întotdeauna fericită. La mulți ani!

Zilele de naștere înseamnă un nou început și un moment perfect pentru noi țeluri în viață. Înaintează cu încredere și curaj! Ești o persoană specială. La mulți ani!

Uită trecutul, nu îl poți schimba! Uită de viitor, nu îl poți prezice! Uită de cadoul meu pentru tine, nu ți-am cumpărat unul! Îți pot ura, totuși, un sincer La Mulți Ani!

Ți-aș ura împlinirea tuturor dorințelor, dar mi-e teamă că, dacă se adeverește, la anu’ nu o să mai am ce să-ți doresc. La mulți ani!

În viață ești tânăr doar o dată, dar imatur poți fi până la moarte. La mulți ani!

De ziua ta mi-am dorit să îți dăruiesc cel mai drăguț cadou din lume, dar am realizat că este imposibil, pentru că tu ești cel mai draguț cadou din lume!

Am plăcerea de a ura La Mulți Ani unicei persoane la care mă gândesc (aproape) la fel de mult cum mă gândesc la mine.

La Mulți Ani persoanei care sper să-mi rămână prietenă și atunci când o să fim prea bătrâne ca să ne aducem aminte zilele de naștere.

Mesaje și urări de la mulți ani pentru soră/frate

Sora mea, când alte prietenii nu mai rezistă, relația noastră va rămâne mereu la fel de puternică. Timpul trece, anotimpurile vin și trec, dar tu surioară, oricât de departe ai fi, întotdeauna vei rămâne sora mea. La mulți ani, draga mea!

Draga mea surioară, în această zi vreau să-ți transmit câteva cuvinte calde. În primul rând, să nu regreți niciodată de nimic, acumulează experiență de viață. În al doilea rând, zâmbetele și îmbrățișările oamenilor apropiați să te încălzească în zilele mai puțin însorite. Îți doresc fericire, bună dispoziție și dragoste atât de multă, încât să o poți împărtăși cu toți cei pe care îi întâlnești. Zâmbetul tău fermecător să-i cucerească pe cei din jur, iar bunătatea ta să fie răsplătită pe măsură!

Draga mea soră, vreau să te felicit cu Ziua de Naștere și să-ți doresc bunăstare la serviciu, fericire și bucurie în casa ta, dragoste și înțelegere în inima ta. Nici un nor să nu îndrăznească să-ți tulbure liniștea, ploile să fie doar cu bani și căldură. Felicitări!

Dragă soră! În această zi importantă pentru tine și pentru întreaga noastră familie, vreau să-ți mărturisesc că nu-mi imaginez o soră mai bună decât tine. Ești perfectă și-ți doresc din toată inima iubire adevărată și pură, vise transformate în realitate, pace în inimă și o furtună de sentimente pline de bucurie în sufletul tău! La mulți ani steaua cu noroc să te călăuzească oriunde!

Surioară, la mulți ani! Îți urez sănătate, bucurie, zâmbete, flori, inspirație și optimism. Fie ca fiecare dorință să fie împlinită. Rămâi la fel de dulce, amabilă, atractivă, fermecătoare și cu simțul umorului!

Dragă soră, îți doresc mereu să zâmbești, viața să-ți ofere mii de oportunități și tot atâtea motive de bucurie. Fiecare zi să te înzestreze cu și mai multă frumusețe, înțelepciune și feminitate. La mulți ani!

Felicitări și mesaje scurte de la mulți ani pentru soră

La mulți ani, draga mea soră! Îți urez mult noroc și fericire. Tot binele din lume să te însoțească, iar grijile să se evapore instantaneu.

Sora mea dragă și iubită! La mulți ani îți urez, să ai parte de tot ce e mai bun încă 100 de ani! Îți doresc să iubești și să fii iubită. Fiecare zi să-ți aducă doar bucurii și surprize plăcute!

Sora mea dragă, ești omulețul meu iubit care emană atâta căldură! Îți doresc numai fericire, sănătate, inima să-ți fie plină de bucurii. Noi cu toții te iubim!

Surioară, felicitări cu Ziua de Naștere! Păstrează întotdeauna copilăria din tine, farmecul pe care-l emani, frumusețea și feminitatea. Necazurile să te ocolească, oamenii să-ți zâmbească, visele să se împlinească. Sunt sigur/ sigură că vei fi cea mai fericită. Te iubesc!

O soră e un dar al inimii, o prietenă dragă, precum și un fir aurit de sperență și dragoste ce coase drumul vieții noastre. La mulți ani, surioară!

Urări speciale de ziua de naștere a fratelui

Fratele meu mai mic, felicitări de ziua ta! Nu uita că ai un frate care te înțelege mai bine decât oricine. Nu ne vom lăsa niciodată în necaz și vom face totul pentru a ne ajuta unul pe celălalt. Îți doresc ca visele să se dezvolte într-un scop, iar viața să se aranjeze în așa mod ca să le poți realiza. Întotdeauna să crezi în victorie!

Fratele este și prieten, și sprijin, și consilier, și complice! Fratele este frate. Mulțumesc că te am, la mulți ani!

Să ai succes în cele mai importante începuturi și în cele mai neimportante chestiuni! Să ai așa o fericire în viață, încât să crească și să se multiplice! Îți doresc tot ceea ce îmi doresc mie și chiar mai mult!

Mă bucur că am un astfel de frate ca tine! Îți doresc un noroc infinit care să-ți transforme visele în realitate și să te facă cel mai fericit!

Îți doresc, frate, multă bucurie în destin! Norocul să fie de partea ta.

Dragul meu frate, de ziua ta vreau să-ți urez ca totul în viață să fie perfect. Fii întotdeauna fericit și bucură-te de viață!

Fratele meu, mândria mea, puterea mea – să te aștepte cel mai mare succes în calea vieții tale! Ești un optimist și să rămâi așa mereu!

La mulți ani! Îți urez impresii frumoase care să alunge melancolia,  pasiune și iubire care să trezească cele mai bune calități din tine, noroc în viață care pur și simplu să te amețească!

Viața ne-a împrăștiat prin lume, dar mereu țin minte că tu ești fratele meu și că, indiferent ce s-ar întâmpla, vei fi mereu fratele meu, așa cum eu sunt al tău. Felicitări!

În această tradițională sărbătoare de familie, vreau să-ți urez prosperitate și bunăstare, fericire personală și stabilitate financiară. Planurile să devină realitate!

Mesaje și Urări de la mulți ani pentru soacre

Dragă soacră, în această zi minunată în viața ta îți doresc să te bucuri mereu de ceea ce ți-a dat Dumnezeu, dar cu putere în suflet și în minte să tinzi și să obții ceea ce visezi să obții sau să devii! La mulți ani, soacra mea!

Soacra mea, îți doresc ca viața ta să fie un cer senin și fără nori, să ai în cale numai flori, succes și bucurie! La mulți ani, dragă soacră!

O floare discretă, pentru o persoană atentă! La Multi Ani, soacra mea!

Mama soacră, te felicităm și-ți dorim să iei întotdeauna doar decizii corecte iar deasupra casei tale cerul să fie mereu senin fără norii gri.

Mama soacră, îți dorim ca toate necazurile să dispară fiecare zi să fie una fabuloasă răbdarea și succesul să fie prezent în tot ceea ce faci și să fii mereu ocrotită de bunul Dumnezeu.

Azi, la împlinirea celor… de ani, ai mai pus un trandafir în buchetul vieții. Eu îți doresc să pui mulți trandafiri de-acum înainte, să fii vesel/ă și să te bucuri de fiecare clipă pe care o trăiești. La mulți ani!

Soacra mea, cu ocazia zilei de naștere îți doresc viață lungă, fericire, sănătate și iubire!

La mulți ani soacra mea, sănătate, iubire, stimă și respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la infinit, împliniri frumoase.

La mulți ani soacra mea! Viața să-ți fie frumoasă și colorată ca acest buchet de trandafiri.

La aniversarea ta, îți voi spune doar câteva cuvinte: să nu-ți fie atinsă inima de tristețe, mâinile să fie odihnite după munca grea, iar sănătatea să fie una puternică.

Mi-ai adus bucuria de a avea două mame. Iti mulțumesc pentru că m-ai primit și adoptat cu atâta caldură, bucurie și mândrie. La mulți ani, mamă soacră!

Mesaje de la mulți ani pentru nași

Dragă nănașă, în această zi minunată în viața ta îți doresc să te bucuri mereu de ceea ce ți-a dat Dumnezeu, dar cu putere în suflet și în minte să tinzi și să obții ceea la ce visezi să obții sau să devii! La mulți ani, nașa mea!

La mulți ani, dragă nașă, să ai parte de tot ce este mai frumos în lumea asta, să fii sănătoasa, împlinită și fericită alături de familia ta. La mulți ani frumoși!

La mulți ani, nașului nostru care este mereu alături de noi. Vrem să știți că ne gândim la dvs și vă urăm o zi de naștere specială. La mulți ani!

Toate visele frumoase să devină realitate și toate dorințele pe care le aveți să se transforme în realizări mărețe. La mulți ani și tot ce vă doriti!

Felicitări, dragă nasule, cu ocazia acestei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, fericit și bucuros. La mulți ani!

Un ocean de sănătate, un munte de noroc, un camion de bani și un sincer: La mulți ani!

Dragă nașule, îți doresc să îți sărbătorești ziua înconjurat de sănătate, fericire si de privirile pline de iubire ale celor dragi ție!

Cu ocazia acestei minunate zile, vă dorim să aveți parte de sănătate, multe realizari și să vă bucurați de această zi frumoasă mereu! La mulți ani!

Să vă dea Domnul sănătate, judecata înțeleaptă, viața lungă pământească, ce vă doriți să se împlinească!

Sperăm că ți-au plăcut urările de „la mulți ani” propuse de noi! Ce mesaje și urări de „la mulți ani” folosești în mod frecvent?

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa