METEO: Cum va fi VREMEA până pe 12 aprilie

de WTA.ro

Regimul termic prognozat la nivel naţional va rămâne, în general, normal pentru această perioadă, cu excepţia zilelor de 31 martie şi 1 aprilie, când valorile termice maxime vor scădea semnificativ în toate regiunile, chiar şi cu până la 15-16 grade Celsius

ESTIMAREA EVOLUŢIEI VALORILOR TERMICE ŞI A PRECIPITAŢIILOR
ÎN INTERVALUL 30 martie – 12 aprilie

MOLDOVA

Media temperaturilor maxime va scădea semnificativ, de la 12…13 grade în prima zi, la 3…4 grade în cea de a doua, apoi va fi în creștere și va ajunge să se situeze între 16 și 18 grade în jurul datei de 9 aprilie.

Ulterior nu vor mai fi modificări esențiale. Media temperaturilor minime va scădea de la 4 grade în prima zi, până la -5…-4 grade în ziua de 1 aprilie, apoi va crește și va ajunge să se situeze, în ultimele zile de prognoză, între 3 și 6 grade.

Vor fi precipitații local la începutul și la sfârșitul intervalului și doar izolat, posibil, în restul intervalului.

LA MUNTE

Cele mai citite articole

În primele 3 zile vremea se va răci, iar în 31 martie și 1 aprilie media temperaturilor maxime va fi negativă, de -4…-3 grade, apoi se va încălzi ușor și treptat până la valori cuprinse, în cea de a doua săptămână, în general, între 5 și 8 grade.

Media minimelor termice va fi sub pragul de îngheț și va avea variații între -10 și 0 grade.

Vor fi posibile precipitații aproape în fiecare zi, dar probabilitatea va fi mai mare în primele și în ultimele zile ale intervalului de prognoză.

Post-ul METEO: Cum va fi VREMEA până pe 12 aprilie apare prima dată în Stiri-Neamt.ro.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa