METEO: Cum va fi VREMEA până pe 3 mai

de WTA.ro

O răcire uşoară a vremii se va semnala în următoarele zile la nivel naţional, însă după data de 23 aprilie temperaturile vor reveni la valori normale pentru această perioadă, în timp ce precipitaţiile vor apărea cu mai mare probabilitate după data de 26 aprilie.

ESTIMAREA EVOLUŢIEI VALORILOR TERMICE ŞI A PRECIPITAŢIILOR
ÎN INTERVALUL 27 aprilie – 3 mai

MOLDOVA

Până în data de 22 aprilie, media valorilor termice diurne va fi de 12…13 grade, caracterizând o vreme rece pentru această dată, apoi va exista o creștere ușoară spre o medie de 22 de grade.

Din data de 27 aprilie temperatura aerului va scădea ușor și până în 29 aprilie, media regională a maximelor se va situa în jurul a 19 grade.

Apoi, până la sfârșitul intervalului, variațiile termice vor fi nesemnificative.

Minimele termice vor marca o scădere până în data de 22 aprilie, de la o medie regională de 4…5 grade, la o medie în jurul a 1 grad.

Apoi, vor exista variații ușoare până în data de 24 aprilie și media acestora va fi de 2…3 grade.

Ulterior acestei date, tendința va fi de creștere a temperaturii aerului, spre medii ale minimelor de 7…8 grade.

Cele mai citite articole

Estimările prognostice indică o probabilitate ridicată de ploaie după data de 26 aprilie.

LA MUNTE

Temperaturile maxime, până în data de 23 aprilie, vor fi în medie de 5 grade, apoi tendința temperaturilor diurne va fi de creștere ușoară, iar media acestora, până la sfârșitul intervalului, se va situa în jurul valorii de 10 grade.

Minimele termice vor marca o scădere până în data de 22 aprilie, de la o medie regională în jurul a 0 grade, la o medie de -5 grade.

Apoi, temperatura aerului va crește ușor și până în ultima zi, deși vor mai fi unele variații termice de la o zi la alta, media minimelor va ajunge a se situa în jurul valorii de 3 grade.

Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată din data de 26 aprilie.

Post-ul METEO: Cum va fi VREMEA până pe 3 mai apare prima dată în Stiri-Neamt.ro.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa