Metode inedite de a-ti cere iubita de sotie

de WTA.ro

Oricare ar fi durata unei relatii, partenerii vor simit cand este momentul potrivit pentru a face urmatorul pas. Cu toate acestea, o cerere in casatorie care sa fie surprinzatoare si inedita va face ca aceasta decizie sa fie una de neuitat. 

Aceasta poate avea loc fie intr-un loc special sau nou, fie in intimitatea casei, dar intr-un mod deosebit. Totul tine de imaginatia fiecaruia si de mesajul pe care doreste sa il transmita partenerei sale, dar nu trebuie sa lipseasca clasicele inele de logodna cu diamante. Pentru mai multa inspiratie, cei care au un astfel de plan pot tine cont de urmatoarele exemple:

O cerere in casatorie inedita si romantica 

Cei care doresc sa pastreze aerul romantic specific unei cereri in casatorie, dar pe care sa o adreseze intr-un mod inedit, pot alege o cerere prin intermediul unei poezii sau al unui cantec. Acestea pot fi spuse fie in locul primei intalniri, fie la o cina romantica, organizata acasa. 

O cerere in casatorie inedita, dar traditionala 

Cele mai citite articole

O alta modalitate prin care se poate adresa o cere in casatorie este in modul clasic, traditional, inconjurati de intreaga familie. Daca se doreste totusi sa se realizeze si intr-un mod inedit, barbatul poate pregati, de exemplu, o cutie de cadou pentru iubita sa, de Craciun, pe care sa i-l ofere de fata cu membrii familiei, dar in interiorul careia sa se gaseasca o alta cutie si tot asa, pana la gasirea cutiei cu un inelul de logodna. 

O astfel de cutie de genul papusilor Matrioska va fi deopotriva amuzant si incitant. Pentru a-i oferi un indiciu, in cutii se pot pune biletele care sa contina cate un cuvant, la final reiesind intrebarea „Vrei sa fii sotia mea?”. 

Cerere in casatorie inedita si originala 

Cuplurile curajoase, in care ambii parteneri sunt fani ai sporturilor extreme sau experientelor noi, pot alege modalitati foarte diferite de cerere in casatorie, de la momentul saltului cu parasuta, la o plimbare intr-un balon cu aer cald. 

Prin urmare, posibilitatile de cereri in casatorie sunt nelimitate, numai ca acestea trebuie sa fie insotite de o declaratie de dragoste si de inelul potrivit.    

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa