Microfoanele spion inregistreaza la o calitate impecabila tot ce se intampla in ambientul monitorizat

de WTA.ro

Sunt multe situatiile in care ai nevoie de probe concludente pentru a putea invinui pe cineva sau a afla adevarul despre anumite evenimente. De multe ori probele se aduna destul de greu daca nu ai si echipamente de ultima generatie care sa iti asigure cele mai eficiente inregistrari audio sau video. Pentru partea audio, folosirea unor microfoane spion este ideala, mai ales daca vei avea nevoie de o calitate a sunetului foarte buna.

Microfoanele spion sunt de mai multe tipuri, sunt usor de folosit, perimetrul monitorizat este de pana la 1 km, pentru cele wireless UHF, calitatea sunetului capturat este excelenta. Acumulatorii modulari sunt usor de inlocuit, antenele GSM permit inregistrarea rapida a sunetelor din spatiul in care e utilizat microfonul, activarea vocala fiind punctul forte al acestor microfoane spion. Imediat ce e apelat numarul cartelei introduse in microfoanele spion toate sunetele din mediul in care se afla microfonul sunt auzite de cel care foloseste microfonul si aplicatia instalata pe mobil.

Cele mai citite articole

Focalizarea dinamica pe timbru vocal, apelarea automata cand detecteaza sunete in mediul unde trebuie sa se desfasoare inregistrarea, localizarea GPS si reglarea automata a parametrilor de functionare din aplicatiile pentru mobil sunt doar cateva din specificatiile de top ale microfoanelor performante pentru inregistrari dintr-o anumita zona, interior sau exterior.

La fiecare zgomot sau vibratie in mediul unde se amplaseaza dispozitivul se trimite un SMS sau se apeleaza automat pentru a sti mereu cand e timpul sa inregistrezi ce te intereseaza. Cu preturi bune si functionalitati extinse microfoanele spion sunt dispozitivele perfecte pentru a afla informatiile care te intereseaza.

Pot fi amplasate in birouri sau in masini, oriunde e nevoie de inregistrarea activitatii, chiar si acasa, nu pot fi identificate usor, fiind silentioase chiar si atunci cand bateria este pe punctul de a se descarca. Datorita dimensiunilor reduse si prinderii magnetice pe orice suprafata metalica, microfoanele moderne pentru spionaj raman un instrument util in orice situatie in care vrei sa obtii dovezi concrete despre anumite activitati, discutii care au loc in lipsa ta.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa