Mișcare în aer liber: 5 accesorii necesare

de WTA.ro

Pentru a duce o viață cât mai sănătoasă, este important ca în rutina zilnică a unei persoane să existe și câteva activități în aer liber. Fie că este vorba de o plimbare scurtă prin oraș sau de o drumeție la munte, comfortul trebuie sa fie pe primul loc. Iată ce accesorii sunt esențiale pentru orice bărbat când vine vorba de mișcarea în aer liber.

Alegerea garderobei potrivite depinde de natura activităților alese, cât și de condițiile meteorologice. Totuși, există o serie de elemente ce pot întregi orice ținută și pot fi potrivite atât pentru o ieșire în parc, cât și pentru o plimbare mai solicitantă din punct de vedere fizic.

1.Șapca

Șapca este un accesoriu nemuritor care poate fi integrată cu succes într-o ținută bărbătească, indiferent de stil. Aceasta este perfectă pentru mișcarea în aer liber deoarece oferă protecție împotriva razelor soarelui, dar poate oferi și comfort termic, în cazul vremii mai puțin prietenoase.

Pentru o ieșire în oraș cu prietenii, un model casual se potrivește perfect cu o vestimentație modernă. În cazul activităților fizice mai intense, un model sport poate fi un accesoriu foarte util. Șepcile sunt extrem de versatile și sunt potrivite pentru orice tip de mișcare în aer liber.

2.Ochelarii de soare

O pereche de ochelari de soare este perfectă pentru o zi însorită și se potrivește cu orice stil vestimentar. Aceștia sunt necesari pentru a oferi protecție împotriva razelor nocive ale soarelui și pot adăuga un plus de stil unei ținute simple. Așadar, poți combina utilul cu plăcutul prin alegerea unor ochelari de soare moderni, cu lentile cu protecție solară.

3.Șosetele

Șosetele colorate, cu imprimeuri haioase sau cu modele geometrice, sunt unul dintre cele mai îndrăgite trenduri din moda urbană. Ele pot fi asortate perfect cu pantaloni cu vedere la gleznă, un tricou simplu și o pereche de Air Max, devenind elementul cheie al unei ținute care, la prima vedere, poate părea obișnuită.

Este important să alegi șosetele potrivite pentru tipul de mișcare în aer liber ales. De exemplu, pentru o după-amiază de alergat, poți alege o pereche de șosete ce îi vor permite piciorului să respire. În cazul unei drumeții pe munte, soluția ideală este o pereche de șosete termice.

4.Rucsacul

Cele mai citite articole

Un rucsac este un alt element esențial pentru o zi petrecută în aer liber, care poate fi integrat cu succes în orice ținută. În timpul unei plimbări cu bicicleta sau al unei sesiuni de alergat, rucsacul este extraordinar de util pentru depozitarea unei sticle cu apă sau a altor obiecte care ar putea fi de folos. Desigur, acesta nu trebuie să lipsească nici dintr-o drumeție.

Există nenumărate modele de rucsacuri din care poți alege, cu desene colorate, compartimente spațioase sau cu întărituri special create pentru a fi comfortabile în timpul purtării. Așadar, acesta este un alt accesoriu potrivit atât pentru ținutele sport, cât și pentru cele casual.

5.Borseta

Uneori, accesoriile voluminoase pot reduce libertatea de mișcare și nu sunt neapărat potrivite pentru o zi plină de activități fizice. Dacă un rucsac este prea mare, acesta poate fi înlocuit ușor cu o soluție de depozitare mai compactă, și anume borseta. Acest accesoriu a revenit în trenduri și nu poate lipsi din nicio garderobă modernă.

Borseta poate completa o ținută compusă dintr-un tricou cu imprimeu amuzant și o pereche de pantaloni moderni, la care se mai poate adăuga cu succes o pereche de pantofi sport comozi și șosete colorate. O borsetă mai simplă este de folos și în cazul unei ținute sport.

În funcție de stilul vestimentar preferat, poți opta pentru o gamă largă de accesorii de toate felurile, potrivite pentru mișcarea în aer liber. Pentru a completa ținutele iubitului tău cu piese moderne care se conformează ultimelor trenduri, poți verifica oferta de pe www.footshop.ro/ro/

Meta-descriere: Află acum ce accesorii moderne trebuie neapărat să facă parte din garderoba tuturor iubitorilor de mișcare în aer liber!

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa