Mix & Match: 5 modalități prin care poți să-ți asortezi lenjeria intimă cu cea a partenerului

de WTA.ro

Cuplurile care-și potrivesc lenjeria intimă își creează o legătură aparte prin faptul că încearcă mereu să-și sincronizeze preferințele. De fapt este vorba de capacitatea de a te adapta la gustul partenerului sau de a găsi acel punct comun care vă place amândurora.

Fie că sunteți în căutarea unui nou mod de a vă apropia mai mult, fie că vă doriți doar puțină distracție, asortarea lenjeriei intime poate fi un lucru chiar incitant. Este un mijloc subtil prin care vă coordonați ca și cuplu. Ba mai mult, adăugați indirect relației voastre condimentul picant de care aveți nevoie. 

Iată 5 modalități prin care puteți să vă asortați lenjeria intimă cu cea a partenerului. 

Armonia culorii

Culorile ne împresoară în fiecare moment al zilei. Însă poate nu ne-am gândit niciodată la impactul pe care îl au acestea asupra noastră. Fiecare culoare are o semnificație și atinge o coardă sensibilă: de la efectul calmant al cerului albastru și al câmpurilor verzi, la galbenul sau roșul din reclamele pentru fast-food care ne lasă gura apă.

Ei bine, cel mai simplu mod prin care vă puteți asorta lenjeria intimă este prin alegerea acelorași culori. O lenjerie intimă roșie va exprima energie, pasiune, în timp ce una neagră va reflecta eleganță, dominație și rafinament.

Sincronizându-vă lenjeria de corp prin culoare veți experimenta o altfel de intimitate. 

Aceeași croială 

Bineînțeles, puteți opta pentru culori diferite ale lenjeriei intime, dar pentru aceeași croială. Și acesta este un mod de a vă sincroniza preferințele. 

Dacă partenerul tău alege să poarte o pereche de boxeri, atunci poartă și tu o pereche de boxeri pentru femei. Și așa sunt confortabili, eleganți și moderni și sunt perfecți atât pentru el, cât și pentru tine. 

Poate că te temi că vor fi vizibili pe sub hainele pe care le porți. Vestea bună e că s-au inventat modele de boxeri fără cusături. În plus, datorită formei anatomice, lenjeria se mulează perfect pe corp. Materialele sunt respirabile, ceea ce ferește pielea de orice fel de iritație. 

Simțiți-vă amândoi în formă, purtând aceeași croială.

Securitate-n stil 

Deși chiloții nu sunt vizibili, nu trebuie să subestimăm alegerea lor. Chiloții ideali sunt aceia care practic nu-i simți atunci când îi porți. Ca și cuplu puteți opta pentru a purta o pereche de chiloți damă, respectiv bărbați. 

Cele mai citite articole

Aceștia rămân o securitate pentru multe cupluri. Croiala acestora oferă confort pe durata întregii zile. De asemenea, puteți alege croieli diferite. Pentru femei, chiloții pot avea o croială mai înaltă, braziliană sau franțuzească, în timp ce pentru bărbați pot avea o croială tip slip. 

Totodată, alegerea materialului este importantă, motiv pentru care veți găsi chiloți din bumbac natural sau cu fibre de bambus, precum și modele din materiale sintetice moderne, care vă vor cuceri prin moliciunea lor. 

Stay matchy and enjoy being comfy together.

Pop-Culture print  

O altă modalitate distractivă prin care vă puteți asorta lenjeria intimă este să vă inspirați din filme, seriale și emisiuni TV preferate. Orice fan înflăcărat al Războiului Stelelor nu ar refuza o lenjerie de corp inspirată din franciză.  

Așadar, lăsați-vă imaginația să curgă și surprindeți-vă purtând lenjerie intimă cu serialul, filmul sau emisiunea voastră favorită. Vă veți amuza copios amândoi. La urma urmei, farmecul relației constă în a fi „nebunatici” împreună. 

Modele îndrăznețe 

O pereche de chiloți bărbătești nu trebuie să fie neapărat uni. Se spune că există un copil în fiecare din noi și, prin urmare, o lenjerie intimă veselă vă va încânta partenerul sau partenera. 

Dacă sunteți iubitori de animale de companie, atunci o lenjerie de corp cu un imprimeu de cățeluș este de-a dreptul adorabilă. Cine nu s-ar îndrăgosti de un un puppy face, cu acei ochi care-ți topesc inima? 

Totuși, poate nu sunteți tocmai fani ai animalelor de companie, însă există și alte modele din care puteți să alegeți. De la motive drăguțe de Crăciun, până la imprimeuri cu gogoși, flori, bulinuțe, felii de pizza și așa mai departe. 

Asortați-vă și distrați-vă împreună, alegând un imprimeu haios. 

Concluzie 

Asortarea lenjeriei intime cu cea a partenerului poate fi chiar o chestiune drăguță, care să vă apropie unul de celălalt mai mult decât credeți. 

Am discutat pe scurt 5 modalități prin care vă puteți coordona gusturile în materie de modă, respectiv lenjerie intimă. Însă ele sunt cu mult mai multe decât atât. Dați-vă drumul imaginației și fiți unul în doi. 

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa