Mizeria din centru ne apuca de nas!!!! NESIMTIREA bipezilor din Braila atinge cote puternic mirositoare si dezgustatoare

de WTA.ro

Problema gunoaielor aruncate in tot orasului este in continuare una de actualitate, in ciuda nenumaratelor amenzi date de politia locala. La tot pasul poti observa peturi aruncate la intamplare, coji de seminte in dreptul bancilor din parc, dar si pungi intregi de gunoi lasate langa tomberoane. Spiritul civic nu poate fi impus prin forta sau renascut din amenzi, dar, in schimb, faptele ce tradeaza lipsa lui pot fi facute cunoscute.

In fiecare zi, dar absolut in fiecare zi, pe strada Polona se formeaza un morman de gunoi, la doi pasi de o scoala si in apropierea unei biserici. Adus cu punga, cu roaba sau pur si simplu trantit la intamplare, gunoiul din Braila, mai precis din centrul orasului ne “impute” zilnic promenadele facute, cu voie sau de nevoie, prin zona. Pai cum sa avem pretentia unui oras curat cand bipedele nu fac decat sa imprestie in jurul lor toate tipurile de mizerie, pornind de la cea verbala, mizeria fizica si cea morala. Gunoiul care ne apuca de nas la tot pasul ne provoaca o sila acuta. Tot timpul dam vina pe firmele de salubrizare pentru ca nu isi fac treaba, de acord, chiar nu si-o fac intr-un mod decent, dar astzi facem referire strict la NESIMTIREA bipezilor din Braila.

Cele mai citite articole

Cum am putea rezolva aceasta probleme “mirositoare”? Sa stea cineva cu punga verde dupa voi si sa va adune resturile mizerabile pe care le “plantati” la colt de strada? Daca noi, oamenii de rand, veniti din afara, vrand o tara ca afara, nu avem o spirit civic, de ce ne mai umflam in pene cand autoritatile nu isi fac treaba cum trebuie?

Cele mai citite articole