Mobilă modernă și practică de dormitor – ce să alegem?

de WTA.ro

Cum să amenajăm dormitorul? Confruntați cu această sarcină, avem o idee vagă. Cum să alegem stilul? Ce fel de mobilă să alegem? Ce ar trebui să se regăsească în el? Aici nu există un răspuns simplu. Însă există reguli, care te vor ajuta să amenajezi interiorul ideal. Rămâi alături de noi – îți vom oferi indicii practice și îți vom prezenta soluții moderne, care îți vor fi de folosi mulți ani!

Dormitorul este locul, unde ne odihnim și ne regenerăm forțele pentru o nouă zi. Am putea chiar să îndrăznim să afirmăm că este cea mai importantă cameră din toată casa. Așadar, asigură aici o atmosferă familiară și revigorantă. O poți construi cu ajutorul accesoriilor, culorilor pereților și mobilei, care au cel mai mare impact asupra aspectului final al încăperii. Alegerea pe care o vei face depinde de nevoile tale, de stilul interiorului și de spațiul disponibil. De la ce ar trebui să începem în amenajarea dormitorului? Îți sugerăm!

Patul – cea mai importantă mobilă de dormitor

Când te gândești la dormitor, primul lucru care îți vine în minte este o viziune a unui pat confortabil pe care să te odihnești și să te dedai unui moment fericit de relaxare și regenerare. Amenajarea camerei și dimensiunile acesteia sunt esențiale în alegerea ta. Avem pentru tine un indiciu valoros! Nu uita să lași spațiu de mișcare în jurul patului. Cel mai bine este să păstrezi accesul din trei părți. În medie, se presupune că distanța dintre perete și alte obiecte de mobilier este de aproximativ 80 cm, dar aceasta depinde de statura locatarilor.

La alegerea patului, mizează pe confort! Mobila ar trebui să fie cât mai confortabilă – și acesta nu e un capriciu! O saltea care nu este confortabilă poate influența negativ coloana ta vertebrală.

Culorile și stilul dormitorului

La amenajarea dormitorului visat merită să renunți la culorile prea vii. De ce? Dormitorul este locul unde trebuie să ne regenerăm forțele pentru ziua următoare, să ne odihnim după clipele grele sau să ne bucurăm de o clipă de liniște. De aceea merită aici să alegem nuanțe delicate, care favorizează relaxarea și liniștirea. Griurile, pastelurile și nuanțele de verde, caramel și ciocolată merg de minune. Dacă ai un interior mic, culorile deschise, cum ar fi albul și bejul, vor lumina și vor mări optic camera.

Mobilier dormitor – ce să alegem?

Cele mai citite articole

Atunci când îți amenajezi dormitorul, concentrează-te pe asigurarea unui spațiu de depozitare cât mai mare posibil. Nu uita să nu încarci și să nu creezi haos în cameră. Dacă vorbim de mobilă dormitor mic – merită aici să alegem o variantă de nuanță deschisă. După cum am menționat, acesta va mări optic spațiul și va conferi strălucire, prospețime și luminozitate. Alege o dotare care să permită un spațiu de depozitare cât mai mare. Se pretează excelent dulapurile cu uși glisante. Cu ajutorul acestui sistem de deschidere a ușilor, acestea nu ocupă un spațiu suplimentar la deschiderea lor.

Mobila de dormitor albă se prezintă excelent și în încăperile mari, spațioase. Le conferă eleganță și un aspect modern. În plus, nuanța albă este o alegere atemporală, care nu se va demoda pentru mulți ani de acum înainte. Este ușor de asortat cu accesoriile, culorile pereților și alte dotări.

Set mobilă dormitor – modalitate simplă pentru un interior frumos

Dacă nu te simți bine în combinația dotărilor de dormitor – set mobilă dormitor este o soluție excelentă! Această opțiune elimină problema integrării tuturor elementelor într-un ansamblu coerent. Mobilierul dintr-un set se potrivește în ceea ce privește forma, culoarea, modelul și materialul de fabricație, astfel încât să creeze întotdeauna o amenajare elegantă și armonioasă. Selecția de seturi mai mici și mai mari permite o amenajare completă a oricărui dormitor.

Oferta bogată de pe piață oferă o serie întreagă de posibilități de amenajare. Cu siguranță vei găsi ceva pentru tine. Mobila dormitor modernă este creată cu gândul la trendurile moderne, atemporalitate, precum și la calitate și aspectul practic. Puteți fi siguri că, alegând un set mobilă dormitor, veți crea un interior frumos și funcțional.

Gamă largă la preț mic – mobilă online

Dacă ești în căutare de mobilă dormitor ieftină vezi acum magazinul online MIRJAN24. Gama largă îți va permite să găsești amenajarea ideală pentru dormitorul tău. Eshop înseamnă cumpărături rapide, fără să fie nevoie să ieși din casă. Magazinul oferă de asemenea livrare în max. 5 zile lucrătoare și asta complet gratuit!

Ți-am transmis cele mai importante informații cu privire la amenajarea dormitorului, așadar nu ne-a mai rămas nimic altceva decât să îți dorim succes la mobilare!

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa