Morega, reacție vehementă, după înlocuirea lui Boza: Numirea lui Burlan va revigora MAFIA fostului PDL!

de WTA.ro

Președintele Institutului de Analize și Investigații Publice și Politice (IAIPP), Dan Ilie Morega, cel care nu de puține ori l-a criticat pe Sorin Boza, în legătură cu unele decizii pe care le-a luat din poziția de președinte al Directoratului Complexului Energetic Oltenia (CEO), a avut o reacție impetuoasă, după revocarea acestuia din funcție și înlocuirea sa cu Daniel Burlan. Fost deputat liberal, Morega a criticat, în termeni duri, decizia supraveghetorilor pe care i-a numit ,,mameluci”, iar despre noul președinte al Directoratului CEO a spus că este exponentul mafiei create de grupurile de interese din fostul PDL care au gravitat mulți ani în jurul fostelor complexuri energetice și a companiei miniere, structuri ale actualei companii energetice din Oltenia.

Cele mai citite articole

,,Revocarea lui Boza, făcută într-un mod banditesc!”
Președintele IAIPP, Dan Ilie Morega, atac furibund la adresa grupului de interese care, în opinia sa, l-a propulsat pe Daniel Burlan în noua poziție, aceea de președinte al Directoratului CEO. Fostul parlamentar de Gorj a declarat că revocarea lui Sorin Boza a fost făcută într-un mod mișelesc, în timp ce acesta reprezenta interesele companiei la Bruxelles, iar Burlan va restabili mafia din fostul PDL, partid care a controlat mineritul și energia din Oltenia vreme de un deceniu.,,Înlocuirea lui Boza a fost făcută fără dram de analiză a activității, într-un mod mișelesc, într-un mod banditesc, pentru că altfel nu se poate spune, în contextul în care acesta era plecat la Bruxelles, pentru problemele companiei, iar ei, într-o seară, precum bandele de criminali, l-au schimbat fără să-l cheme în Consiliul de Supraveghere și să-i spună motivele.
Numirea lui Burlan va revigora mafia fostului PDL care a dominat această companie dintotdeauna. Și împreună cu PSD. (…)Cu alte cuvinte Burlan va reface mafia cu Condescu, cu Manțog și cu un individ de la PSD care se dă cinstit, dar e un hoț și a fost mână-n mână cu acești indivizi.Ei și-au propus că dacă a anunțat Comisia Europeană că trebuie retehnologizare, de ce s-o mai lăsăm noi, că tot se desființează, hai s-o lichidăm noi, hai s-o furăm.Eu am avut mari dispute cu ei, ba chiar am scris o carte despre acești hoți, ,,Corupție și sărăcie”, pentru că nu vine de ieri, de alaltăieri această cădere a mineritului și energiei, ci din vremea în care erau conduse de PDL”, a afirmat Morega.

Membrii CS, susținuți de PNL – ,,patru mameluci”
Fostul deputat liberal nu este de acord cu numirile făcute de PNL la anumite instituții, cât despre supraveghetorii susținuți în CS al CEO, este de părere că aceștia sunt persoane fără personalitate și fără păreri proprii, atâta vreme cât nu au cunoștințe în minerit și în domeniul energetic.,,Până acum schimbările făcute de PNL sunt un dezastru. Se instaurează mafii în toate domeniile în care ei și-au pus oameni. Aici este o mafie care s-a constituit încă de la numirea Consiliului de Supraveghere. Cum să fie puși în CS patru mameluci care nu au nici o legătură cu mineritul și energia?S-au anunțat desființări de cariere și ce o să facă cu oamenii, o să-i treacă în șomaj. Și o să treacă tot mai mulți în șomaj cu asemenea directori ca Burlan care nu are nimic în comun cu managementul și cu problemele din domeniul energetic și mă aștept să facă schimbări până la femeia de serviciu în companie pentru că nu au dram de minte. Mă voi ocupa îndeaproape de ei și voi scoate la iveală toate hoțiile pe care le-au făcut de când conduc această companie vitală pentru gorjeni”, a conchis fostul deputat gorjean.
Claudiu Matei

Cele mai citite articole