Muncitorii din Sri Lanka au „cucerit” respectul angajatorilor din toate industriile – Top 3 motive pentru care orice firmă s-ar bucura să-i aibă

de WTA.ro

Sri Lanka este considerată o sursă valoroasă de forță de muncă, grație numărului covârșitor de muncitori dispuși să lucreze în orice industrie. Indiferent dacă te gândești la construcții, inginerie, HoReCa, babysitting sau servicii de sănătate, un lucrător sri lankez îți va întrece așteptările. 

Lucrătorii din Sri Lanka, o investiție pe termen lung pentru viitorul companiilor europene

Agențiile de recrutare precum Work-finder.eu care au interacționat cu persoane provenite din Sri Lanka au remarcat implicarea și disponibilitatea acestora de a oferi servicii cât mai calitative, indiferent de domeniul în care activează. Această dedicare determină companiile din toată lumea să le ofere prioritate atunci când este necesară suplimentarea forței de muncă, în special când vine vorba de muncile sezoniere. Iată principalele motive:

  • Srilankezii sunt deschiși către educație  

Persoanele care vin să lucreze din Sri Lanka în state europene au dovedit de-a lungul timpului un nivel ridicat de flexibilitate și adaptabilitate. Sunt deschise spre învăța lucruri noi. Doresc să se specializeze în domenii de activitate pe care nu le-au încercat anterior și sunt gata să preia sarcini și ore suplimentare, atunci când un coleg lipsește.

Srilankezii nu sunt oamenii obișnuiți „să se mulțumească cu puțin”. Din contră. Atât timp cât li se acordă timp să se acomodeze cu noile roluri, atunci sunt gata să se concentreze și să răsplătească angajatorul prin cele mai bune rezultate. 

  • Srilankezii se pricep la aproape orice 

Cele mai citite articole

Prin prisma firii lor maleabile, muncitorii din Sri Lanka te vor surprinde cu abilități secrete. Femeile srilankeze sunt bucătărese excelente, menajere impecabile, iar firea lor caldă le ajută să comunice ușor cu copiii, persoanele în vârstă sau persoanele din categorii vulnerabile. Așadar, nu trebuie să te mire dacă angajatul tău se descurcă minunat în limba engleză, ajută la bucătăria restaurantului și știe să repare diverse. 

  • Limba engleză e ca a doua lor limbă 

Cetățenii din Sri Lanka se pliază rapid după cultura țării gazdă. Sunt persoane comunicative, iar experiența lor de muncă în diferite țări din lume i-a ajutat să aprofundeze limba engleză. Prin urmare, dacă ai nevoie de forță de muncă pe posturi ca: ospătari, recepționeri, relații cu publicul sau chiar îngrijitori persoane, atunci fii sigur că un srilankez va ști cum să poarte un dialog cu orice client cu care intră în contact. 

În concluzie, muncitorii din Sri Lanka sunt lucrătorii pe care orice companie ar fi fericită să-i aibă. În plus, timpul este foarte prețios pentru ei. Dacă în pauze sau la finalul programului au timp la dispoziție, atunci se vor implica în activități diverse prin care să-și aducă într-un fel sau altul contribuția. 

Sursa foto: pixabay.com 

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa