Municipiul Drobeta Turnu Severin – pregătit de Sărbătorile de iarnă

de WTA.ro

Asa cum ne-au obișnuit, autoritățile locale nu precupețesc nici un efort pentru ca cetățenii să simtă apropierea Sărbătorilor de iarnă.

Cele mai citite articole

Deși instalațiile pentru iluminatul de sărbători au fost montate încă din noiembrie, oficial sezonul sărbătorilor și al colindelor s-a deschis de Sfântul Andrei, odată cu aprinderea Bradului de pe Crișan. În ziua de Sfântul Nicolae, in centru, la Fântâna Cinetică a fost inaugurat Târgul de Crăciun, cu aranjamente luminoase specifice ce te îmbie la fotografii dar și cu căsuțe cu bunătăți și ornamente de Crăciun. În Palatul Culturii Teodor Costescu, a fost amenajată Sala Gheorghe Anghel, cu personaje din desene animate, dar și cu cabină foto, oglindă magica, astfel încât atât cei mici dar și cei mari sa simtă și să se bucure de spiritul Crăciunului. Nu ratați o poză cu Mos Crăciun și spiridușii dar și Poșta lui Moș Crăciun – cutia unde puteți pune scrisoarea cu dorințele și cadourile pe care cei mici le așteptă.

Târg de Crăciun

Articolul Municipiul Drobeta Turnu Severin – pregătit de Sărbătorile de iarnă apare prima dată în DROBETA PRESS – Stiri Drobeta Turnu Severin, Mehedinti.

Cele mai citite articole