Muniție dintr-un lansator de grenade, găsită în Cartierul Tineretului

de WTA.ro

Autoritățile sibiene au fost solicitate să intervină în cursul după-amiezii de sâmbătă în curtea unui sibian care a găsit la câțiva centimetri sub nivelul solului muniție neexplodată.

Sibianul a solicitat sprijinul autorităților prin intermediul numărul unic de urgență 112, cei care au intervenit fiind reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Cpt Dumitru Croitoru”. Intervenția a avut loc pe strada Londra. ”La fața locului pirotehnicienii sibieni au efectuat cercetarea terenului, detectarea, identificarea, ridicarea, transportul și depozitarea unui element-muniție, «Lovitură Aruncător PG7V»”, se arată într-un anunț al ISU Sibiu. Grenadele anti-tanc PG7V fac parte și în prezent din producția fabricii de armament Romarm.

Cele mai citite articole

munitie nexplodata 2

În cazul în care descoperiți muniţie rămasă neexplodată:
– Nu atingeți aceste elemente;
– Nu le loviți sau mişcați din locul în care au fost găsite;
– Nu încercați să le demontați componentele muniţiei sau le depozitați în locuinţe, la locul de muncă ori în depozite de fier vechi,
– Sunați ISU sau Poliţia prin telefonul de urgenţă 112 pentru a interveni în vederea ridicării şi neutralizării acestor elemente.
Sursa: ISU Sibiu

Post-ul Muniție dintr-un lansator de grenade, găsită în Cartierul Tineretului apare prima dată în Turnul Sfatului Online.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa