MUSAFIRII I-AU FURAT POȘETA LA PLECARE!

de WTA.ro

În data de 12.02.2020,  în jurul orei 23.00, o patrulă mixtă alcătuită din jandarmi şi poliţişti, în timpul executării serviciului pe raza  oraşului Măcin, a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie cu privire la faptul că de la locuinţa acesteia s-a sustras o sumă de bani.

Patrula mixtă s-a deplasat operativ la faţa locului, iar în urma verificărilor, s-a constatat faptul că două persoane care fusese invitate în casa apelantei, după ce au consumat băuturi alcoolice, ar fi sustras, la plecare,  poşeta acesteia în care se afla suma de 1300 lei şi mai multe documente.

În urma verificărilor efectuate în curtea imobilului, s-a identificat poşeta cu toate documentele, însă din suma totală de 1300 lei lipsea suma de 350 lei.

În continuarea verificărilor, s-au desfăşurat activităţi specifice în comun, urmare cărora s-a reuşit identificarea în scurt timp a autorului.

Cu ocazia controlului corporal efectuat de oamenii legii, asupra persoanei în cauză a fost găsită suma de 150 lei şi mai multe bunuri.

Cele mai citite articole

Fiind întrebat de provenienţa acestor bunuri, cel în cauză a declarat că banii provin de la numita D.G., după ce i-a sustras din poşeta acesteia suma de 350 lei, dar din cauza stării avansate de ebrietate , acesta nu a putut să precizeze cu exactitate ce a făcut cu restul banilor.

Având în vedere aspectele sesizate, precum şi constatările făcute în urma verificărilor, pe numele persoanei în cauză s-au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 228-229, alin. 1, lit. b – Cod Penal.

 

 

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

Cele mai citite articole