Năvodari. Atribuirea loturilor de teren pentru construcţia de locuințe. Lista de prioritate a solicitanților

de WTA.ro

Consiliul Local Năvodari a aprobat, săptămâna aceasta, lista de prioritate a solicitanților care au acces la atribuirea unui lot de teren în baza Legii 15/2003.

”Având în vedere prevederile art. 3 alin. (1) lit. b) din Legea nr. 15/2003, persoanele care se regăsesc pe Lista de prioritate a solicitanților care au acces la atribuirea unui lot de teren, pentru a putea beneficia de prevederile Legii 15/2003, pentru verificarea condițiilor de eligibilitate, au obligația ca în termen de 10 zile lucrătoare de la data primirii adresei, să depună la Registratura Primariei Orasului Navodari, următoarele:

1. Copie act identitate;

Cele mai citite articole

2. Declaratii notariale individuale date de titularul cererii de teren si de membrii majori ai familiei acestuia (sot, sotie, copii) din care sa reiasa ca nu au avut sau nu detin in proprietate o locuinta ori un teren destinat construirii unei locuinte proprietate personala, ca nu detin in calitate de chiriasi o locuinta din fondul locativ de stat, atat in localitatea in care se solicita atribuirea in folosinta a unui teren cat si in alte localitati”, se arată într-un comunicat al Consiliului Local Năvodari.

Cele mai citite articole