NEAMȚ: A murit electrocutat în timp ce încerca să fure ciment

de WTA.ro

Un tânăr în vârstă de 18 ani a murit, joi, în Gara din municipiul Roman, în timp ce încerca să fure ciment dintr-un vagon de marfă.

Pompierii romașcani au fost solicitați să intervină pentru degajarea unei persoane electrocutate pe un vagon de tren, în zona PECO Rompetrol (GARA) din municipiul Roman. La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD TIM de la Detașamentul Roman. Din păcate, persoana nu prezenta semne vitale.” – au transmis reprezentanții ISU Neamț.

Potrivit unor surse din cadrul anchetatorilor, tânărul s-a electrocutat de firul de contact al vagonului în timp ce încerca să sustragă ciment.

Cele mai citite articole

Poliţiştii de la Transporturi Feroviare s-au deplasat în Gara Roman unde au identificat corpul unui tânăr în vârstă de 19 ani. Din primele cercetări a reieşit faptul că tânărul ar fi pătruns în Triajul Gării CFR Roman şi a urcat pe un vagon de marfă, moment în care a fost electrocutat de firul de contact al vagonului. Corpul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei. Ancheta este în curs de desfăşurare, urmând ca poliţiştii să stabilească cu exactitate care a fost intenţia tânărului atunci când s-a urcat pe vagon”, a declarat Georgiana Moşu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Post-ul NEAMȚ: A murit electrocutat în timp ce încerca să fure ciment apare prima dată în Stiri-Neamt.ro.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa