NEAMȚ: Flagrant și percheziții în Piatra-Neamț. Doi tineri, reținuți pentru trafic de droguri (FOTO)

de WTA.ro

Doi tineri au fost reținuți pentru trafic de droguri, în urma unei acțiuni de prindere în flagrant delict și a trei percheziții efectuate de polițiștii de combatere a criminalității organizate din Neamț și procurorii D.I.I.C.O.T.

Sâmbătă, 8 februarie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Neamț, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T. – B.T. Neamț, au acționat, pe raza județului Neamț, pentru combaterea traficului de droguri de risc.

A fost constatată o infracțiune în flagrant delict, fiind ridicate, de la două persoane, aproximativ 20 de grame de substanță vegetală cu aspect de cannabis, destinate comercializării.

Ulterior, în dimineața zilei de 9 februarie, polițiștii au efectuat 3 percheziții domiciliare, pe raza municipiului Piatra Neamț, la trei tineri, doi de 24 de ani și unul de 25 de ani, cercetați pentru trafic și deținere în vederea consumului propriu de droguri de risc.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat, în vederea confiscării, 10 grame de substanță vegetală verde-olive, cu aspect de cannabis, 4 dispozitive de mărunțit, 3 telefoane mobile, 50 de țiple din material plastic și un recipient din plastic ce prezentau urme de materie vegetală.

Cele mai citite articole

Cei trei au fost conduși la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Neamț, în vederea continuării cercetărilor.

Față de doi dintre ei, procurorul a dispus reținerea, ulterior fiind luată de magistrați măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

În activităţi au fost angrenaţi și polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Post-ul NEAMȚ: Flagrant și percheziții în Piatra-Neamț. Doi tineri, reținuți pentru trafic de droguri (FOTO) apare prima dată în Stiri-Neamt.ro.

Cele mai citite articole