NEAMȚ: INEDIT la Piatra-Neamț! Concurs de mâncat burgeri (FOTO)

de WTA.ro

NEAMȚ: INEDIT la Piatra-Neamț! Concurs de mâncat burgeri (FOTO)


Premii atractive, burgeri pe săturate și zeci de participanți au condus, vineri seara (31 ianuarie 2020), la o organizare încununată cu succes a Concursului de Mâncat Burgeri, primuș și unicul de acest tip până în prezent din Piatra-Neamț.

Premiile oferite în cadrul acestui eveniment au avut o valoare totală de 1.500 de lei, condițiile de participare fiind accesibile tuturor persoanelor de peste 18 ani care preferă produsele de fast-food.

Cu un simplu „like” pe pagina de prezentare a paginii de Facebook – GRILLBURGER, o distribuire a evenimentului și un „tag” pentru minim trei prieteni, au putut participa toți cei care au dorit.

Fiecare participant, în parte, a fost răsplătit iar Premiul I a asigurat câștigătorului consumație de 500 de lei și un discount de 50% PE VIAȚĂ. Premiului II a primit consumație de 250 de lei și discount de 40% pe viață, iar Premiului al III-lea consumație de 100 de lei și un discount de 30% pe viață.

Primii zece clasați au primit câte un tricou personalizat și un discount de 30% pe viață. De asemena toți cei care au luat parte la eveniment au primit câte un GRILLBURGER, o porție de cartofi și un discount de 30% pe viață.

Concursul, efectiv, a constat în viteză, tehnică și îndemânarea cu care un concurent poate savura un grillburger, preparat pe loc, într-un timp cât mai scurt.

Fiecare a venit cu tehnica proprie, participanții fiind atât bărbați cât și femei, iar dintre aceștia doar unul singur s-a dovedit a fi mai abil, în persoana lui Mario Pavăl, care în marea finală (unde au participat doar 8 concurenți dintre cei mai buni) a reușit să devoreze un grillburger în doar 1 minut și 30 de secunde.

Comisia de validare a fost alcătuită din trei persoane, care au apreciat atât tehnica cât și timpul obținut de fiecare participant în parte.

„Este pentru prima dată când particip la un astfel de concurs și nu vreau decât să admir pe fiecare participant în parte pentru efortul deosebit. Mie, personal, nu mi se pare ușor să poți face asta într-un timp cât mai scurt, aproape pe nerăsuflate, având în vedere că produsul respectiv este foarte consistent și mare ca dimensiune”, a declarat Anca Vornicul, membră a juriului.

Grillburgerul este unul unic pentru că întreg procesul de producție este in-house, ingredientele utilizate fiind de cea mai bună calitate.

Cele mai citite articole

De fapt grillburgerul poate fi asimilat unui steak de vită datorită selecției atente a celor mai fragede și gustoase ingrediente de la producători locali.

După perioada Sărbătorilor de Iarnă, în care știm prea bine că tot ceea ce a însemnat alimentație a fost doar în jurul unui anume tip de produse, ne-am gândit ca prin organizarea unui astfel de eveniment să aducem în atenție și o altfel de ofertă, deși unii nu văd cu ochi buni produsele de fast-food, noi încercăm să facem totul la un alt nivel, cu produse cât mai naturale.

Mulțumesc colectivului, un grup de oameni inimoși, care au învățat rapid conceptul nostru și încercăm împreună pe viitor să păstrăm un standard ridicat al produselor noastre”, susține reprezentantul firmei organizatoare, Leo Chirica.

Ca fiecare unitate de alimentație publică și în acest caz trebuie să existe o mână dibace, aici fiind vorba de Chef Răileanu care a declarat:

Vă dați seama că fiecare meserie își are tainele și secretele ei…

Eu nu vă pot dezvălui foarte multe secrete, decât că folosim doar anumite produse din carne de vită proaspete, cum ar fi mugurul de vită, iar restul nu le facem cu pasiune și cu drag, unde folosim anumite ingrediente aduse doar din străinătate, pentru a avea totul un gust deosebit, aparte și nu aș vrea sa îmi atribui doar mie personal totul, ci doar să intre în inima celor care preferă astfel de produse cu un concept aparte…acela de GRILLBURGER”.

Mario Pavăl, câștigătorul concursului, a prezentat celor prezenți cheia succesului și a spus că pregătirile au fost intense, atât fizic cât și psihic, iar unul din secrete ar fi acela că trebuie într-adevăr să îți fie foame și să ai o anume înclinație înspre produsele de acest gen.

Fiecare concurent a avut și susținători, iar întreg evenimentul a fost întreținut pe tot parcursul de muzică și voie bună.

Organizatorii speră ca acesta să fie doar un început al manifestărilor de acest gen la Piatra-Neamț, iar cu timpul să poată deveni o tradiție.

De asemenea, țin să mulțumească tuturor participanților precum și celor care le-au fost alături cu serviciile foto-video: Zoom Photo-video Studio și celor care au asigurat ambientul muzical al evenimentului.

Post-ul NEAMȚ: INEDIT la Piatra-Neamț! Concurs de mâncat burgeri (FOTO) apare prima dată în Stiri-Neamt.ro.

Cele mai citite articole