Neamț: La furat în…supermarket

de WTA.ro

Neamț: La furat în…supermarket

Foto caracter ilustrativ

Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au identificat şi reținut persoana bănuită de comiterea infracţiunii de furt. Prejudiciul creat prin activitatea infracțională a fost recuperat integral.

La data de 11 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către administratorul unei societăți comerciale cu privire la faptul că un bărbat a sustras produse alimentare dintr-un supermarket din Roman.

Astfel, polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 46 de ani, din Roman.

Din cercetări a reieșit că, cel în cauză ar fi pătruns în societatea comercială, de unde ar fi sustras diverse produse alimentare. În continuarea activității infracționale, acesta s-ar fi asigurat că nu este observat de personalul de serviciu și s-ar fi deplasat spre ieșirea din unitate, însă fără a achita contravaloarea produselor.

În acel moment a fost observat de agentul de pază al societății, care a solicitat intervenția unei echipaj de poliție. Prejudiciul creat este estimat la aproximativ 290 de lei, fiind recuperat integral.

Cele mai citite articole

Ieri, în urma documentării activității infracționale, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Astăzi, bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Cele mai citite articole