NEAMȚ: Mesaj important cu privire la plata taxelor și impozitelor populației

de WTA.ro

NEAMȚ: Mesaj important cu privire la plata taxelor și impozitelor populației


Pentru a veni in sprijinul contribuabililor, în contextul riscului de răspândire a epidemiei cu COVID-19, Guvernul României anunță prorogarea termenelor de plată ale taxelor și impozitelor locale pentru primul trimestrul al anului 2020.

Prin intermediul unei postări pe Facebook, consilierul PNL Romel Bîrjoveanu anunță măsurile ce urmează a fi puse în practică de Guvern:

#IMPORTANT!

?Plata impozitului pe clădiri, a impozitului pe teren, respectiv a impozitului pe mijloacele de transport, aferente primului trimestru din acest an care trebuia achitat până la data de la 31 martie 2020, se prelungește până la 30 iunie 2020.

Cele mai citite articole

?De asemenea, contribuabilii care achită integral, până la 30 iunie 2020, impozitul pe clădiri, impozitul pe teren, respectiv impozitul pe mijloacele de transport beneficiază de bonificația stabilită de Consiliul Local.

Aceste modificări urmează să fie reglementate prin ordonanță de urgenta în prima ședință de guvern și apoi prin hotărâri de consiliu local.

Post-ul NEAMȚ: Mesaj important cu privire la plata taxelor și impozitelor populației apare prima dată în Stiri-Neamt.ro.

Cele mai citite articole