NEAMȚ: Minciună demnă de Oscar: „N-am actele la mine, dar vă dau datele”..false.

de WTA.ro
Foto caracter ilustrativ

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au identificat și reținut pentru 24 de ore un tânăr din Bîrgăuani, bănuit de comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi fals în declaraţii.

La data de 28 februarie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au efectuat semnalul regulamentar de oprire unei autoutilitare ce se deplasa pe DJ 208 G, pe raza aceleiași localități.

Fiindu-i solicitate documentele, conducătorul auto le-a declarat polițiștilor că nu le deține asupra sa și le-a furnizat acestora o identitate falsă prin întrebuințarea identității reale a unei alte persoane. Întrucât persoana în cauză nu deținea permis de conducere, au fost demarate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Din verificările efectuate, la data de 4 martie a.c. polițiștii au constatat că identitatea declinată de cel în cauză nu este cea reală.

În urma investigațiilor, conducătorul auto a fost identificat în persoana unui tânăr, de 22 de ani, din Bîrgăuani, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cele mai citite articole

Fiindu-i probată activitatea infracțională, tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi fals în declaraţii.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. 

Sursa: IPJ Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Cele mai citite articole