NEAMȚ: Percheziții în Piatra-Neamț. Un bărbat, reținut pentru contrabandă (FOTO)

de WTA.ro

La data de 21 februarie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, au desfăşurat 5 percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Piatra Neamţ, într-un dosar penal de contrabandă cu produse supuse accizării.

În urma descinderilor efectuate la locuința și societatea comercială administrată de un bărbat de 50 de ani, din Piatra Neamț, polițiștii au ridicat, în vederea indisponibilizării, 15.860 de țigarete fără timbru, susceptibile a fi provenite din contrabandă.

Totodată, în incinta imobilului, polițiștii au descoperit suma de 9.300 de lei, pe care au ridicat-o, în vederea confiscării.

În urma documentării activității infracționale, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, find cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă calificată.

Cele mai citite articole

La data de 22 februarie, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, față de acesta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Prevenirea și combaterea infracționalității săvârșite în domeniul traficului, prelucrării și comerțului ilegal cu țigarete reprezintă o prioritate a Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, astfel aducem în atenției opiniei publice faptul că, la data de 20 februarie 2020, polițiștii din cadrul Poliției orașului Bicaz au depistat în trafic un bărbat de 46 de ani, din Bicaz, care transporta cu un autoturism 4.000 de țigarete.

Întreaga cantitate de țigarete a fost ridicată în vederea confiscării, iar cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă, faptă prevăzută și pedepsită de Legea nr. 86/2006.

Post-ul NEAMȚ: Percheziții în Piatra-Neamț. Un bărbat, reținut pentru contrabandă (FOTO) apare prima dată în Stiri-Neamt.ro.

Cele mai citite articole