NEAMȚ: Polițiștii și ginecologii au fost „vitaminizați” de tinerii avocați

de WTA.ro

Suntem în plină pandemie, iar fiecare gest de omagiu, apreciere sau sprijin spre cei aflați în prima linie în lupta cu Covid-19, sunt binevenite, indiferent sub ce formă.

Astăzi a fost rândul tinerilor avocați din Baroul Neamț de a fi alături de polițiști și medici, prin donarea de viziere și apă vitaminizată.

Acțiunea tinerilor avocați nemțeni este cu atât mai interesantă, cu cât ea vine la câteva zile distanță de un eveniment mai puțin fericit, prin care un veteran al avocaturii din Piatra-Neamț, Ghiță Popescu, a fost amendat de către poliție pentru unele probleme privind declarația pe propria răspundere.

Cele mai citite articole

Avocații și polițiștii se întâlnesc destul de des prin sălile instanțelor de judecată, așa că această „vitaminizare” poate avea și rolul de a îndulci pe cât posibil relațiile dintre cele două bresle.

Pentru a veni în sprijinul celor ce veghează asupra liniștii și sănătății tuturor, Asociația Tinerilor Avocați Neamț a donat polițiștilor din cadrul Biroului Rutier – Mun. Piatra Neamț, celor din cadrul Poliției Rutiere-Jud.Neamț, secției de Poliție Borlești și personalului medical din cadrul secției de Obstetrică Ginecologie – Spitalul Jud.Neamț #viziere și apă cu vitamine, ajutați și de prietenii noștri de la vitamin aqua. #alaturidecomunitate #stopcovid” – a fost mesajul transmis de avocatul Andrei Nica, organizatorul evenimentului.

Post-ul NEAMȚ: Polițiștii și ginecologii au fost „vitaminizați” de tinerii avocați apare prima dată în Stiri-Neamt.ro.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa