Nelu Tataru, in control la Spitalul Judetean din Ploiesti, dupa transferul pacientilor de la Brasov

de WTA.ro
Nelu Tataru, in control la Spitalul Judetean din Ploiesti, dupa transferul pacientilor de la Brasov

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a ajuns sâmbătă după-amiază la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti. Vizita vine în contextul în care la cea mai mare unitate medicală din Prahova tocmai a fost declanşată o anchetă epidemiologică, mai mulţi doctori, precum şi pacienţi fiind izolaţi şi testaţi, după ce o asistentă medicală a fost conformată cu COVID-19.

Ministrul Nelu Tătaru a ajuns la Judeţean înainte de ora 15.00 şi are discuţii cu reprezentanţii unităţii medicale, potrivit unor surse din cadrul spitalului.

Ministrul a verificat modul în care se derulează activitatea de triaj epidemiologic la nivelul Unităţii de Primiri Urgenţe, a stat de vorbă cu personalul medical de la Judeţean și a plecat, fără să facă declaraţii de presă.

Nelu Tătaru a vizitat în ultimele zile mai multe unităţi medicale din ţară, tocmai pentru a verifica modul în care se derulează lupta cu noul coronavirus, dar şi pentru a avea discuţii cu oamenii care lucrează aici, vizând condiţiile de care au parte sau investiţii necesare. Vizita făcutăsâmbătă după-amiază la Ploieşti vine în contextul în care la Spitalul Judeţean au fost aduşi, zilele trecute, pacienţi de la Braşov, autorităţile considerând că aceştia nu mai puteau primi în judeţul lor tratamentul de care aveau nevoie.

sursa: www.telegrama.ro 

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa