Nemuritor – încearcă și tu Gates of Olympus!

de WTA.ro

Dacă ești fan al jocurilor de noroc, cu siguranță că jocurile de păcănele sunt o slăbiciune de-a ta atunci când vine vorba să te distrezi. Providerii care creează titlurile de jocuri pe care tu le descoperi anual, au în vedere că de fiecare dată să vină cu ceva nou care să te uimească și cucerească, conștienți fiind că se caută noutatea, modernul și interactivitatea. Cert este că se lansează constant titluri de jocuri, așa că uneori poate fi copleșitor să ții pasul cu noutățile sau recomandările. Dacă vrei să știi care este unul dintre jocurile momentului, trebuie să ai în vedere că printre cele mai populare rezultate la căutări se numără Gates of Olympus, un joc de sloturi cu tematică Grecia antică – simplu, acesta este extrem de accesibil și potrivit atât celor cu experiență, cât și celor care nu sunt chiar veterani.

De ce Gates of Olympus?

Probabil că te întrebi ce face atât de deosebit acest joc, când sunt deja o grămadă de lansări care au intrat în topul unor persoane. Din păcate nu putem răspunde la această întrebare, pentru că preferințele sunt subiective, dar se pare că acesta este preferat de mai multe persoane decât media, ceea ce îl califică drept un câștigător, mai ales dacă te “momește” și cubonus fără depunere.

Lansat pe piață de abia doi ani, de către cei de la Pragmatic Play, se pare că odată cu trecerea timpului jocul a reușit să se impună în jurul celor care l-au încercat și apoi recomandat și altora. Dotat cu caracteristici speciale, jocul te face să te simți ca și cum ai fi călătorit înapoi în timp și că ești parte din comunitățile Greciei antice.

Cu un RTP de 96.50% Gates of Olympus are o matrice cu 5 rânduri x 6 coloane și 20 linii de plată câștigătoare fixe – plata se face oriunde și oricui nimerește combinațiile norocoase.

Descriere joc păcănele Gates of Olympus

Gândit ca să fie compatibil cu toate device-urile și să fie mobile friendly, jocul are implementate diverse butoane cu setări pentru a-l face ușor de accesat și manevrat de pe orice dispozitiv.

Cele mai citite articole

Efectele vizuale, detaliile sonore și grafica se pot “regla” după bunul plac. Cei care l-au încercat zic că deși câștigurile nu se succed foarte des, jocul dispune de mai multe combinații care se pot dovedi avantajoase, ceea ce îl face extrem de volatil. Dacă vrei o comparație a sistemului, Gates of Olympus a fost deseori comparat cu slotul online, deja cunoscut, Sweet Bonanza – cu mențiunea că aici, în centrul poveștii îl vei regăsi pe Zeus.

În prima etapa a Gameplay-ului va trebui să adaptezi rata, care se ajustează cu plus sau cu minus, iar prin folosirea săgeților vei activa o singură rotire. Dacă vrei, totuși, să îți faci o părere personală asupra jocului, înainte de a juca cu bani reali, cele mai multe platforme cu jocuri de noroc oferă posibilitatea de a îl încerca gratuit cu versiunile demo. Cu toate că, poate, anumite caracteristici sunt blocate, te va ajuta să-ți construiești propria opinie și așteptări. Ulterior, dacă te hotărăști, configurarea este rapidă și ușoară.

Gates of Olympus: simbolurile

Tematica jocului Gates of Olympus este și cea care dictează simbolurile care ți se ivesc pe parcursul jocului. Acestea sunt catalogate în funcție de valoarea lor și pot fi cu valoare mai mică (pietre prețioase precum rubinul, ametist, citrin, smarald și safir) sau mai mare (Cupă de Aur, Inel, Clepsidră, Coroană). În ceea ce privește multiplicările, acestea sunt de patru tipuri și pot fi chiar în forma unor nestemate minunate, cu aripi de înger în numeroase culori – verde, albastru, mov și roșu. Simbolul Scatter este reprezentat chiar de Zeus. Tabelul de plată la păcănele Gates of Olympus arată așa:

  • 12 – 30 x Coroană = 50 x miză
  • 12 – 30 x Clepsidră = 25 x miză
  • 12 – 30 x Inel = 15 x miză
  • 12 – 30 x Cupă = 12 x miză
  • 12 – 30 x Pietre prețioase = între 2x și 10x

Printre funcțiile speciale pe care le poți activa se numără: Caracteristică Multiplicatori de Câștig (ntre 2x și 500x, Rotiri Gratuite (sunt necesare simbolurile Scatter, în număr de patru, cinci sau șase), modul miză specială (se poate activa dacă se face un pariu suplimentar de 25%), funcția Cumpără Rotiri Gratuite și multe altele.

Concluzie

Dacă ai parcurs acest material despre Gates of Olympus, ar trebui să ai deja trasate niște perspective. Așa cum am precizat deja, jocul oferă un câștig de până la 5000 de ori mai mare față de pariul tău. Cu o tematică istorică, celebrul joc te pregătește de orice provocări – recomandăm să acorzi atenție mizei, pentru că volatilitatea de aici este una extrem de mare.

Nouă ne place să spunem mereu că nimic nu este întâmplător și că una dintre regulile de aur în ceea ce privește vizitele la casele de pariuri nu ar trebui să se limiteze doar la câștiguri cât și pariuri riscante, ci că trebuie să te și distreze sau sa aducă bucurie.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa