NEWS ALERT: Cât de GRAVĂ e situația în județul nostru!? Raed Arafat a DETAȘAT la Arad doi medici epidemiologi, unul militar și unul de urgențe

de WTA.ro

Situația de la Arad îngrijorează la cel mai înalt nivel, secretarul de stat Raed Arafat detașând în județul nostru doi epidemiologi din Timiș, un medic specialist ATI de la Spitalul Militar din același județ și un medic specializat în medicina de urgență de la UPU – SMURD Timiș.

„Printr-un Ordin al Comandantului Acțiunii, Secretar de stat, șef al Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat, s-a aprobat detașarea la Arad, în perioada 3-8 aprilie 2020, a patru cadre medicale din Județul Timiș, după cum urmează: doi medici epidemiologi din cadrul Institutului Național de Sănătate Publică Timișoara, un medic specialist ATI din partea Spitalului Clinic Militar de Urgență Timișoara, respectiv un medic specialist medicină de urgență din cadrul UPU-SMURD Timiș.  Mandatul celor patru cadre medicale este de a efectua o analiză a situației generale și a celei din Spitalul Clinic Județean Arad, urmând ca la finalul detașării să înainteze un set de propuneri și să urmărească implementarea acestora”, se arată într-un comunicat al Instituției Prefectului.

Cele mai citite articole

Potrivit autorităților, cele patru cadre medicale vor efectua vizite de lucru în toate spațiile Spitalului Județean Arad și ale Direcției de Sănătate Publică, vor avea întâlniri cu medicii arădeni,  urmând să ofere consultanță specializată în toate domeniile, constituindu-se astfel într-o echipă medicală ce va întări capacitatea de răspuns a spitalului față de provocările generate de infecția cu noul coronavirus.

The post NEWS ALERT: Cât de GRAVĂ e situația în județul nostru!? Raed Arafat a DETAȘAT la Arad doi medici epidemiologi, unul militar și unul de urgențe appeared first on NewsAr.ro.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa