NEWS ALERT: (FOTO) Avem confirmarea! Din partea cărui PARTID va candida NEGHINĂ la PRIMĂRIA ONEȘTI

de WTA.ro

UPDATE – 20.25: Chelmuș nu ar mai fi membru PNL din 2009, susțin surse UNU pe Trotuș. „Nici măcar simpatizant nu mai este!”, afirmă acestea.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Laurențiu Neghină și-a anunțat candidatura la Primăria Onești (detalii AICI), dar, în postarea sa de pe Facebook, nu a făcut nicio referire dacă va intra în cursă ca reprezentant al unei formațiuni politice sau ca independent.

Un detaliu rămas în aer, dar care a fost clarificat, ieri, de unul dintre membrii marcanți ai PNL Onești, Gheorghe Chelmuș, fost la rândul său candidat la Primăria Onești, cu ani în urmă.

Chelmuș, care în altă ordine de idei a fost șef la Onedil (n.r. – fostul operator de apă și canalizare din Onești) și deține astăzi restaurantul “Bulevard”, a distribuit pe Facebook mesajul lui Neghină, prin care acesta își anunță candidatura la Primăria Onești (print screen 1). Asta spune că Chelmuș este de acord cu această idee.

Cele mai citite articole

Dar asta nu este totul. Chestionat de un internaut cu privire la partidul pentru care Neghină a ales să joace la alegerile de la începutul verii, Chelmuș a dat un răspuns fără echivoc: “PNL, evident!” (print screen 2)

De văzut însă cât de multe mai controlează Chelmuș în PNL Onești în fața „lupilor tineri” și cât de credibilă este informația deținută și furnizată publicului de acesta.

Altfel, intrarea lui Neghină în jocul localelor din vară constituie o surpriză, în condițiile în care omul de afaceri ce controlează grupul de firme Nevila a afirmat, în nenumărate rânduri, că nu mai este interesat de politică și că nici nu se pune problema să mai candideze pentru un nou mandat de primar (n.r. – Neghină a fost primar al Oneștiului între 2012 și 2015, când mandatul i-a fost revocat în urma scandalului “Mită la BAC”).

Deși alegerile locale bat la ușă, PNL nu și-a anunțat încă oficial candidatul pentru Primăria Onești. (sursa foto: arhivă)

Cele mai citite articole