NEWS ALERT: Neghină și-a anunțat OFICIAL candidatura la Primăria ONEȘTI! Bombă uriașă! Din partea cărui PARTID intră în cursă

de WTA.ro

UPDATE – 15.45: Neghină, pe pagina sa oficială de Facebook: „După ce am purtat discuții cu majoritatea formațiunilor politice din partea cărora am primit propuneri de susținere, am hotărât să CANDIDEZ PENTRU FUNCȚIA DE PRIMAR AL MUNICIPIULUI ONEȘTI din partea Partidului Mișcarea Populară.
Am luat această decizie întrucât consider că alături de această echipă pot să construiesc cel mai curat și serios proiect politic la Onești.
În această formulă, mi-am propus să CÂȘTIG ALEGERILE pentru funcția de PRIMAR și să obțin, de asemenea, o majoritate în Consiliul Local.
Vă mulțumesc pentru înțelegere și vă asigur ca voi face tot ceea ce este omenește posibil pentru binele și dezvoltarea comunității noastre.
Cu deosebit respect,
Victor Laurentiu Neghină!

ȘTIREA INIȚIALĂ

Laurențiu Neghină, fost primar al municipiului Onești în perioada 2012-2015, a intrat oficial în cursă pentru un nou mandat de edil-șef al municipiului de pe Trotuș, după ce în ultimii 5 ani ieșise din viața politică ocupându-se exclusiv de afaceri.

Cele mai citite articole

Laurențiu Neghină și-a anunțat candidatura la Primăria Onești în această după-amiază, la Bacău.

Surpriză de proporții, Neghină nu va candida din partea PNL, cum s-a tot vehiculat în ultima perioadă, ci din partea Partidului Mișcarea Populară (PMP).

Asta deși în ultima perioadă, Neghină avusese mai multe întâlniri cu șeful PNL Bacău, Ionel Palăr, cu președintele PNL Onești, Constantin Lazăr, dar și o discuție cu senatorul PNL Daniel Fenechiu.

Știre în curs de actualizare.

Cele mai citite articole