Niciun bârlădean la conducerea direcțiilor vasluiene

de WTA.ro

Niciun bârlădean la conducerea direcțiilor vasluiene

Niciun bârlădean la conducerea direcțiilor vasluiene

PMP a reușit să își stabilească viitorii directori la instituțiile publice din județul Vaslui. PMP a primit deja funcția de subprefect.

Niciun bârlădean la conducerea direcțiilor vasluieneCei de la PMP au mai primit șefia Inspectoratului Școlar Județean, cea a Casei Județene de Pensii, Oficiul pentru Protecția Consumatorilor, Inspectoratul de Stat în Construcții. Adrian Drelciuc va fi noul șef de la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor. Acesta îl va înlocui pe pesedistul Constantin Vasilache. De asemenea, Bogdan Trifan va fi noul director al Casei Județene de Pensii Vaslui, iar Lia Rusu Vera, șefa Inspectoratului Școlar Județean.

De la Pensii pleacă directorul Isabel Bogdan, iar de la ISJ pesedista Gabriela Plăcintă. PMP a mai primit funcții de conducere la ITM, AJOFM, Agenția de Mediu și Inspectoratul de Stat în Construcții. Isabel Bogdan a fugit după doi iepuri și în final nu a prins niciunul: nici funcția de prefect și nici pe cea de șef la Casa de Pensii.

Direcția de Finanțe Vaslui va fi condusă în continuare de Nelu Sava, dar acesta este asumat de ALDE. Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranța Alimentelor rămâne în schimb în ograda PNL, iar actualul șef, Mihai Ponea, urmează să fie schimbat din funcție și înlocuit cu altcineva.

ALDE mai primește și posturile de la Direcția pentru Agricultură, Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale și Agenția pentru Plăți și Intervenție în Agricultură.

Cristina Rădulescu

Cele mai citite articole

Articolul Niciun bârlădean la conducerea direcțiilor vasluiene apare prima dată în JurnaldeBarlad.ro – Stiri din Barlad – Ziar Online.

Cele mai citite articole