Nicolae Giugea și Alexandru Gîdăr, candidații PNL la Primăria Craiova şi CJ Dolj

de WTA.ro

Biroul Politic Județean al PNL Dolj a înaintat către Biroul Permanent Național propunerile pentru candidații la funcțiile de Primar al Craiovei și Președinte al Consiliului Județean Dolj, în persoana profesorilor Nicolae Giugea și Alexandru Gîdăr. Candidaturile celor doi liberali au fost validate astăzi de către forul superior al PNL.

Nicolae Giugea este unul dintre cei mai activi membri ai filialei doljene a PNL. Profesor universitar la Facultatea de Horticultură, cu o carieră academică și de cercetare prestigioasă, Nicolae Giugea are și o bogată experiență politică și administrativă. A fost în două rânduri prefect de Dolj, apoi președinte al ADS, secretar de stat în Ministerul Agriculturii, iar în prezent este deputat de Dolj.

Cele mai citite articole

Este unul dintre cei mai activi membri ai PNL Dolj, având zeci de întâlniri cu cetățenii Craiovei, dar și cu investitori și alte persoane interesate în dezvoltarea orașului nostru.

Consilierul județean Alexandru Gîdăr

La rândul său, consilierul județean Alexandru Gîdăr este un specialist în domeniul educației, cu o vastă experiență managerială și o viziune amplă în legătură cu modul în care trebuie să se dezvolte un județ.

Prin aceste două nominalizări, PNL Dolj demonstrează faptul că atunci când alege candidații pentru funcțiile cele mai importante are în vedere criterii de competență și integritate care corespund cu actualele cerințe ale electoratului.
În campania electorală pentru alegerile locale, PNL Dolj va propune soluții concrete de dezvoltare atât a Craiovei, cât și a județului Dolj.
PNL Dolj își arată disponibiltatea de a dialoga cu toți partenerii de dreapta care vor să se alăture acestui proiect prin care PSD-ul să fie eliminat de la conducerea administrației locale și județene.

Cele mai citite articole