Noile MacBook-uri Apple au ajuns în România

de WTA.ro

MacBook-urile Apple reprezintă pentru cunoscători, calitate şi performanţă. Chiar dacă un astfel de dispozitiv poate fi procurat la un preţ destul de mare, justificarea acestuia începe încă de când se rosteşte Apple. Apple înseamnă execuţie de excepţie şi experienţă software, astfel că şi MacBook-urile se bucură de acelaşi prestigiu.

Ce este un MacBook

În anul 2006 Apple scoate pe piaţa de specialitate un nou produs, respectiv MacBook, un calculator portabil care înlocuia seria iBook. Acest dispozitiv a parcurs o traiectorie impresionată, ajungând să fie astăzi cel mai performant şi, în acelaşi timp, uşor de folosit calculator portabil. MacBook-ul a surprins piaţa cu un design plăcut, cu o tastatură tip butterfly, cu o greutate foarte mică şi cu un potenţial foarte mare tehnologic. 

Aceste dispozitive deţin procesoare Apple destinate unei performanţe deosebite, ecran Retina care oferă o imagine cât mai naturală, cititor de amprentă, absolut necesar pentru securitatea dispozitivului, şi o autonomie foarte mare a bateriei. În aceste condiţii, MacBook-ul vine în contrabalans cu laptop-ul, oferind pasionaţilor de tehnologie un dispozitiv extrem de performant, mult mai uşor şi mai mic, simplu de folosit şi uşor de transportat, devenind astfel indispensabil în activitatea profesională, mai cu seamă că este dublat de o securitate sporită şi de un consum energetic redus.

De ce să cumperi un MacBook Apple

Cele mai citite articole

În primul rând, este indicat să îţi achiziţionezi un astfel de dispozitiv, în cazul în care acesta va fi folosit ca generator de venituri, respectiv îl vei utiliza în activitatea ta profesională, transformându-l astfel într-o investiţie, costul acestuia  fiind destul de  mare. Procurându-ţi un MacBook Apple ai deja garanţia unui produs de înaltă calitate, pornind de la materialele folosite în procesul de fabricare, până la sistemul de operare şi serviciile de garanţie şi post-garanţie, dar şi certitudinea  performanţei pe termen lung. Astfel, îţi vei achiziţiona un MacBook Apple, pentru materialele folosite, pentru display-ul calitativ, dotat cu luminozitate sporită şi culori calibrate şi rezoluţii de tip Retina. De asemenea, vei opta pentru un astfel de dispozitiv deoarece are sistemul de operare preinstalat şi primeşte update-uri frecvente. 

Un alt motiv va fi cel al siguranţei, MacBook-ul beneficiind de un sistem de backup al datelor care nu va permite pierderea niciunui document, nici măcar  în cazul pierderii dispozitivului, acesta fiind prevăzut cu programe tip Find my Mac sau FileVault. Datorită specificului de produs de top, orice tip de MacBook achiziţionat  va beneficia de garanţia recunoscută la nivel mondial. Astfel, accesând DABSTORE ai posibilitatea să îţi procuri un dispozitiv de calitate superioară, orientat către productivitate, ultra portabilitate şi multitasking.

Noile MacBook Pro 14 şi 16-inch

Eveniment de mare importanţă pentru Apple, lansarea în toamna anului 2021 a noilor MacBook, aduce pe piaţa de specialitate, cel mai puternic model de MacBook Pro. Pasionaţii de tehnologie şi cei care doresc să îşi asigure performanţa se pot bucura de funcţiile şi caracteristicile uimitoare ale noilor modele, rapiditate, ecran Liquid Retina XDR, sunet impecabil, cameră performantă şi autonomie a bateriei. Noile MacBook Pro  14 şi 16 inch reprezintă cele mai performante modele de până acum, destinate profesioniştilor şi celor care pot aprecia rapiditatea cipurilor M1Pro sau M1Max. M1Pro şi M1Max transformă arhitectura M1, ducând-o la un alt nivel prin introducerea arhitecturii de tip sistem pe un cip, pe un notebook profesional. M1Pro şi M1Max combină CPU şi GPU, într-o memorie unificată, asigurând astfel un flux masiv de lucru şi o autonomie foarte bună a bateriei. 

Noile MacBook-uri Pro deţin capacitatea de a asigura fiecărui cip posibilitatea de a se conecta la memorie, fără a fi nevoie să o copieze, aspect care se traduce prin rapiditate în folosirea dispozitivului. MacBook Pro 14 şi 16 inch sunt modele ale căror CPU-uri folosesc fiecare până la opt nuclee de performanţă şi două nuclee de eficienţă,  asigurând astfel o procesare extrem de rapidă, cu un consum minim de energie. Astfel, la capacitate maximă, un M1Pro şi M1 Max vor asigura o performanţă de 1,7 ori mai mare faţă de un cip al celui mai recent model de laptop, şi un consum energetic cu 40% mai mic decât al unui laptop. Accesând DABSTORE.ro puteţi beneficia de toate avantajele oferite de cel mai nou şi performant dispozitiv lansat de Apple, MacBook Pro.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa