Noul manager SCJ Mureș își mărește echipa, FĂRĂ costuri suplimentare!

de WTA.ro

Așa cum vă spuneam încă de ieri, schimbarea managerului SCJ Mureș a adus deocamdată un plus de transparență, pe care o considerăm deosebit de importantă în aceste momente. Sperăm ca împreună cu ea să vină constant informări privind îmbunătățirea condițiilor de la Spitalul Clinic Județean Mureș, atât de necesare pacienților și cadrelor medicale.

Redăm integral mesajul noului manager dr. Daniel Porav privind numirea unei persoane tinere, nu pensionari tineri ca în alte părți, care se va ocupa de transmiterea informațiilor și nu numai, fără ca aceasta să fie plătită pentru asta.

“Începând cu data de luni 06.04.2020, prin decizia managerului Spitalului Clinic Județean Mureș nr. 313/06.04.2020, Dr. Todea Moga Ciprian Doru, medic specialist urolog în cadrul Clinicii de Urologie, este delegat la sediul administrativ al instituției🏥.

Cele mai citite articole

Acesta are atribuții de purtător de cuvânt📢 și a fost numit consilier onorific, neremunerat, al managerului Spitalului Clinic Județean Mureș.

Suntem convinși că prin experiența mangerială a dânsului, dobândită în domeniul sanitar și nu numai, va aduce un plus de calitate activitații noastre pe perioada luptei împotriva pandemiei provocate de virusul SARS-COV-2″, se arată în comunicatul SCJ Mureș.

Totodată, precizăm că lăudăm și publicăm cu plăcere astfel de inițiative, la fel cum o facem și în cazul altor colegi de-ai lor de partid, susținând intrarea tinerilor în forurile de conducere, sperând la aportul lor pozitiv de mentalitate, dar le și atragem atenția când greșesc sau sunt doborâți de funcție în anumite momente, așa cum s-a întâmplat chiar la vârful prefecturii.

MS / Foto: colaj

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa