Noutăți de august la LIBREX: iată cărțile ce te vor încânta luna aceasta!

de WTA.ro

Luna august ne încântă nu doar cu zile perfecte pentru a ne lua rămas bun de la vară, dar și cu noutăți de la LIBREX. Dacă nu știai deja, LIBREX ne încântă des cu titluri noi, atât de la autori români, dar și bestsellere internaționale. În cele ce urmează, îți vom prezenta cele mai noi carti online de la LIBREX. 

  1. Abația Portocalului

O lectură fantasy pe care o vei citi pe nerăsuflate și care te va determina să îți dorești să cunoști toate cărțile autoarei. Abația Portocalului, scrisă de Samantha Shannon este un Bestseller New York Times și de la lansarea internațională și până în prezent, a fost apreciată de sute de mii de persoane din întreaga lume. Cartea prezintă poveștile unor regine, călăreți de dragoni și alte ființe supranaturale, care coexistau până ce forțele haosului decid să iasă la suprafață. 

  1. Iubit de împrumut

Dacă îți dorești o lectură ușoară, de vară, cartea Iubit de împrumut, scrisă de Kasie West este exact ce ai nevoie. Gia Montgomery este părăsită de către iubitul ei exact înaintea balului de absolvire. Pentru că nu își dorea să meargă neînsoțită, decide să convingă un băiat să o însoțească la bal și să pretindă că este iubitul ei pentru două ore. Însă, lucrurile nu sunt atât de simple, deoarece după bal, Gia se gândește să îl cucerească pe falsul iubit și să fie fericiți împreună. Va reuși? Află citind această carte de dragoste, disponibilă pe LIBREX. 

  1. Numele meu este Eva 

Cele mai citite articole

Un roman captivant despre iubire, curaj și trădare, a cărui acțiune se petrece la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial. Cartea o înfățișează pe Evelyn Taylor-Clarke, o bătrână aflată într-un azil din Anglia rurală. Deși pare că starea ei mentală nu este tocmai bună, Evelyn își amintește perfect ce s-a întâmplat în urmă cu zeci de ani: promisiunea pe care i-a făcut-o bărbatului iubit. Dorea cu orice preț să descopere ce a dus la moartea lui și cine sunt vinovații. Nepoata lui Evelyn gasește o fotografie veche, a unei fetițe și un pașaport pe alt nume și hotărăște să își viziteze mătușa pentru a afla adevărul. 

  1. Tokyo pentru totdeauna

O carte superbă, scrisă de Emiko Jean, ce are în centrul atenției o adolescentă americană de origine japoneză: Izumi. Această își petrece timpul ca orice tânăr din ultimul an de liceu. Izumi preferă ojele în culori tari, hanoracele comode și colanții. Însă, viața aparent banală a tinerei este transformată pentru totdeauna în momentul în care află că este fiica Prințului Moștenitor al Japoniei.

  1. Partea de nord a inimii

O carte incredibilă, vândută în peste 3 milioane de exemplare și publicată în 38 de țări. Protagonista cărții, Amaia Salazar este o polițistă din nordul Spaniei, invitată la un training FBI. Abilitățile sale sunt remarcate de un agent FBI, care speră ca Amaia să fie de ajutor pentru a prinde un criminal în serie și pentru rezolvarea unui caz mai vechi. Investigația pentru prinderea criminalului în serie îi duce pe cei doi tocmai în New Orleans, unde nu doar uraganul Katrina a făcut victime, ci și cel numit ,,compozitorul”. De aici, începe o cursă contracronometru pentru prinderea răufăcătorului. 

Sperăm că ți-au plăcut noutățile lunii august de la LIBREX și că vei comanda măcar una dintre aceste cărți. Este mai simplu și mai comod să apelezi la o librarie online și să te bucuri de cărțile dorite, la prețuri excelente. 

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa