NUNTA ANULUI, la Târgu-Jiu! Mirele, procurorul Bertha, în costum creație Botezatu, mireasa Marcela, într-o creație Cristallini, realizată manual

de WTA.ro

Buchetul miresei, alb din ghiocei
• Trei preoți au oficiat slujba religioasă
• Nașii, soții Văcaru, vestimentație și un zâmbet de milioane
• Petrecerea, cu 300 de invitați și cu artiști de renume

Cele mai citite articole

Dragostea învinge și depășește orice piedici au arătat-o, duminică, soții Marcela și Cristian Bertha, în fața celor trei preoți care le-au oficiat căsătoria religioasă în biserica Sf.Nicolae din Târgu-Jiu. În fața rudelor, prietenilor veniți special din străinătate pentru acest deosebit eveniment, și a celor apropiați, celor doi li s-a pus taina cununiilor pe capete și li s-a dat să guste din paharul cu vin și din pișcoturile cu miere, simbol al împărtășaniei. Alături de nașii Iustina și Alin Văcaru, Cristian și Marcela Bertha au înconjurat apoi, de trei ori, masa pe care se aflau sfânta cruce și sfânta Evanghelie, într-o horă a bucuriei. Petrecerea s-a mutat apoi în unul dintre corturile Anna, unde 300 de invitați au petrecut până la ziuă.

Marcela și Cristian Bertha au organizat, după aproape un an de la cununia civilă, și cununia religioasă, un eveniment ce poate fi catalogat drept Nunta Anului, urmare a oaspeților de calibru prezenți la eveniment dar și a artiștilor de renume care au încântat audiența. Organizată duminică, petrecerea religioasă i-a avut în centrul pe cei doi miri, el, într-un costum creație Cătălin Botezatu, ea, într-o creație Cristallini, realizată manual. Ambii purtau verighete cu diamante iar bijuteriile miresei, purtate la gât și în urechi, au fost bătute, de asemenea, în celebrele pietre.
Mirii au tratat relaxați și bine dispuși evenimentul, în același ton fiind și nașii dar și rudele și prietenii celor doi soți.
După fotografiile făcute în fața bisericii, mirii s-au îndreptat, ieri după-amiază, spre locul de desfășurare a petrecerii acolo unde au întâmpinat, apoi, cu câte un pahar de șampanie, cei 300 de oaspeți invitați la eveniment.
Atmosfera a fost întreținută la Complexul Riviera de Carmen de la Sălciua, Olguța Berbec, Teodora Pană, Roberta Crintea și de cunoscuta Mira.
A.STOICA

Cele mai citite articole