O femeie din București și-a transformat apartamentul în magazin. Patroana depozita produsele în cutii murdare și funcționa fără acte

de WTA.ro

O femeie de 73 de ani din București și-a transformat apartamentul într-un magazin. Polițiștii au descoperit după ce au fost alertați de vecinii acesteia.

La etajul 9 dintr-un bloc din Capitală, femeia de 73 de ani avea un magazin cu de toate: ”îşi amenajase tehnic zonele de produse: la intrare: țigările, în baie: pufuleții, în camera mare: conservele și detergenții”, scrie Poliția Locală.

Femeia lucra și după un program bine stabilit: între orele 7.00 și 21.00. Mai mult, de ceva vreme își modernizase afacerea – „trăgea la xerox”.

Cele mai citite articole

De asemenea, nu oricine putea cumpăra de la vânzătoarea din bloc, clienții erau aleși cu mare atenție de femeie. Cei care au reclamat-o au fost chiar vecinii: „Cei care vin aici consumă băuturi alcoolice, fumează, iar resturile de țigări, de multe ori aprinse, sunt aruncate pe jos (…) Ne-au dat foc la covorașele de la ușă”, se susține în reclamația primită de D.G.P.L.C.M.B. din partea vecinilor.

Mai mult, oamenii au spus că vânzătoarea era o persoană
dificilă, iar cei care îi aduc marfa sunt persoane neîngrijite, iar produsele
sunt depozitate în cutii murdare.

În urma sesizării, un echipaj mixt format din polițiști
locali din cadrul Poliției Locale a Municipiului București şi ai Poliției
Locale sector 4 s-a deplasat la adresa indicată și a luat legătura cu
reprezentantul legal al societății comerciale.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa