O femeie din județul Suceava a murit din cauza noul coronavirus la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași. Pacienta suferea de boli asociate și a avut istoric de călătorie în perioada 13-29 februarie în Insulele Mauritius, Seychelles, Dubai. GCS arată că din eroare a raportat în această seară un caz de deces din Suceava care mai fusese anunțat ieri

de WTA.ro

O femeie de 64 de ani din județul Suceava este
cel de-al 11-lea caz de deces din cauza noului coronavirus.

Grupul de Comunicare Strategică arată că
femeia a fost internată în stare gravă în Spitalul Județean Suceava – secția
ATI, unde a fost intubată. Femeia a fost transferată la Spitalul Clinic de Boli
Infecțioase Iași, unde a decedat astăzi.

Pacienta suferea de boli asociate (HTA,
cardiopatie ischemica, fibrilatie atrială) și a avut istoric de călătorie în
perioada 13-29 februarie a.c. în Insulele Mauritius, Seychelles, Dubai.

Cele mai citite articole

„Menționăm că, dintr-o eroare de raportare, decesul anterior comunicat cu numărul 11 a fost deja raportat ca decesul cu numărul 5, în cursul zilei de ieri, 23 martie a.c”, arată GCS ceea ce înseamnă că numărul persoanelor din județul Suceava care au murit din cauza noului coronavirus este de cinci.

Un alt caz de deces, al 12 lea, a fost înregistrat în județul Bacău, fiind vorba de un bărbat, 74 ani, din județul Ialomița, internat în Spitalul Comănești, secția ATI, unde a primit oxigen pe mască.

Bărbatul a manifestat simptome în 19 martie
a.c. și a fost internat în 22 martie a.c. în stare gravă. Pacientul suferea de
obezitate, HTA, și insuficiență renală cronică.

The post O femeie din județul Suceava a murit din cauza noul coronavirus la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași. Pacienta suferea de boli asociate și a avut istoric de călătorie în perioada 13-29 februarie în Insulele Mauritius, Seychelles, Dubai. GCS arată că din eroare a raportat în această seară un caz de deces din Suceava care mai fusese anunțat ieri appeared first on NewsBucovina.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa