O firmă din Olt, campioană la contracte cu statul, ridică sala de sport din Turburea

de WTA.ro

O firmă din Olt, campioană la contracte cu statul, ridică sala de sport din Turburea

Firma afaceristului Octavian Bălțoi din Slatina a câștigat încă o lucrare în județul Gorj. Este vorba despre sala de sport școlară din comuna Turburea, lucrare în valoare de 6 milioane de lei.

Cele mai citite articole

Grup Primacons SRL din Slatina și-a adjudecat lucrarea, luna trecută, în calitate de lider de asociere, alături de Valtum Prod Com și Domus Maximus SRL.
Compania Națională de Investiții a primit două oferte pentru proiectarea și execuția sălii de sport din comuna gorjeană.
Sala de sport va avea 102 locuri. Firma de construcții din Olt a câștigat multe lucrări în județul Gorj, în ultimii ani. Pentru că nu are suficientă forță de muncă, societatea subcontractează lucrările, așa cum s-a întâmplat la Stoina. Grup Primacons SRL a câștigat licitația de un milion de euro pentru podul de peste râul Amaradia, care s-a prăbușit anul trecut peste muncitori. Firma din Dolj, care a subcontractat lucrarea, a fost amendată de ITM pentru muncă la negru. Au fost probleme inclusiv la Sala Sporturilor din Târgu-Jiu, reabilitată de aceeași firmă. La scurt timp de la inaugurare, cei de la Primacons au fost chemați să „cârpească” Polivalenta, pentru că ploua în sală.
I.I.

Cele mai citite articole