O nouă şedinţă de Guvern. Premierul Ludovic Orban anunţă aprobarea hotărârilor pentru funcţionarea ministerelor

de WTA.ro

Executivul se reuneşte din nou luni, la Palatul Victoria, de la ora 11.00. Premierul le-a transmis, în şedinţa de vineri seara, miniştrilor să aibă toate avizele la proiectele de hotărâre care reglementează funcţionarea ministerelor pentru ca acestea să fie aprobate luni de către Guvern.

Imaginea articolului O nouă şedinţă de Guvern. Premierul Ludovic Orban anunţă aprobarea hotărârilor pentru funcţionarea ministerelor

Guvernul are, luni, şedinţă. Premierul anunţă aprobarea hotărârilor pentru funcţionarea ministerelor

Şeful Executivului a explicat că proiectele de hotărâre pentru organizarea şi funcţionarea ministerelor trebuie aprobate, în contextul în care instituţiile trebuie să aibă noile organigrame pentru anul viitor.

„O să şi lămuresc, pentru că m-au întrebat din mass-media de ce mai face şedinţă pe 30 decembrie. Vă spun de acum, pe 30, toate hotărârile de Guvern de organizare şi funcţionare ale ministerelor vreau să aibă toate avizele şi să le adoptăm. Repet, toată hotărârile de funcţionare şi organizare. Acesta e principalul obiectiv al şedinţei din data de 30 pentru că trebuie să intrăm în Anul Nou cu noile organigrame ale ministerelor, în funcţie de viziunea voastră ca şi miniştri şi în funcţie de elementele care există în ordonanţă de urgenţă de funcţionare şi organizare a Guvernului”, a afirmat Ludovic Orban, în debutul şedinţei de vineri seara a Guvernului.

Un alt proiect de hotărâre pe care ar vrea Guvernul să îl adopte este cel pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici în vederea construirii unui nou sediu pentru Academiei de Muzică din Cluj.

Cele mai citite articole

„Aş vrea ca la şedinţa de pe data de 30 decembrie să avem avizat proiectul. Dacă au observaţii, analizaţi observaţiile care sunt formulate, dar la şedinţa de pe 30, vreau să fie pe ordinea de zi, să îl aprobăm”, i-a transmis Orban reprezentantului Ministerului Educaţiei prezent, vineri, la Palatul Victoria.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

  

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa