O pacientă de la Boli Infecțioase a refuzat hrana după ce a găsit o goangă în ciorbă!

de WTA.ro

O pacientă internată la Boli Infecțioase, pozitivă la coronavirus, a refuzat astăzi hrana, oferită la cină, după ce a văzut la masa de prânz, în ciorba de perișoare, o goangă de bucătărie. Pacienta a cerut explicații personalului medical al secției și i s-a spus că hrana vine de la o firmă privată, caserole fiind închise. Femeia a sunat la DSP Gorj, pentru explicații, dar de acolo i s-a comunicat că trebuie să solicite informații la Inspecția alimentară. Nici acolo nu a fost lămurită, și, în final, pacienta a fost redirecționată înapoi la DSP. 

Nici la această oră, pacienta din Motru nu a primit o explicație pentru incidentul de la prânz, și declară nu i s-a spus nimic nici vizavi de condițiile din grupul sanitar care este folosit de bolnavele din două saloane. Mai precis, 6 femei împart aceiași toaletă, în care, până astăzi, nu era nici măcar un bec.

,,Am venit să mă vindec de COVID 19 și nu vreau să plec de aici bolnavă de altceva. Mi se pare o bătaie de joc la adresa noastră a celor internați, atât hrana cât și condițiile. Simt un nod în gând și îmi este imposibil să mai mănânc, după ce am văzut ce mi s-a adus în ciorbă. Am refuzat cina din același motiv”, a declarat, nemulțumită pacienta.

Carnea din preparatul adus la prânz pare și ea veche.

Apă de la robinet, recomandată de personalul de la Infecțioase!

Cele mai citite articole

Femeia spune că a fost nemulțumită, atât ea cât și colegele ei, și de faptul că au cerut apă îmbuteliată dar li s-a indicat să consume apă de la robinet că ,,are clor și este bună”.

În cele două saloane sunt cinci salariate de la Tricotaje Motru și o femeie din Urdari, depistată și ea pozitiv, recent, la testul de coronavirus.

Femeile din Motru spun că au avut condiții excelente în Spitalul Motru, pornind de la curățenia din saloane, televizor și personalul extrem de înțelegător, și și-ar fi dorit să fie tratate acolo, nu la SJU. De altfel, saloanele unde se află cele 6 paciente se află în corpul Secției de Oncologie.

Fructe și apă de la Tricotaje

Pacientele de la Tricotaje mulțumesc, în schimb, pentru ajutor celor din conducerea Fabricii de Confecții Motru, femeile spunând că cei de acolo le-au trimis apă îmbuteliată dar și fructe, facilitând trimiterea unor pachete de la familie pentru cele internate.

 

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa