O tânără dată dispărută de acasă dinainte de Codul Roșu a fost găsită rătăcind pe faleza din Tulcea

de WTA.ro

O tânără dată dispărută de acasă dinainte de Codul Roșu a fost găsită rătăcind pe faleza din Tulcea

Polițiștii tulceni au deschis un dosar de cercetare penală pentru infracțiunea de lipsire de libertate în cazul unei adolescente din municipiul Tulcea. Aceasta a fost dată dispărută în data de 5  februarie și a fost găsită rătăcind pe faleza din municipiu în data de 8 februarie. 

Polițiștii tulceni au fost sesizați în cursul zilei de 7 februarie, polițiștii tulceni au fost sesizați de către o femeie din Tulcea, cu privire la faptul ca, fiica sa de 19 ani ar fi plecat de la domiciliu în data de 5 februarie și nu ar mai fi revenit.

În baza sesizării, polițiștii au efectuat activități de căutare, iar la data de 8 februarie, tânăra ar fi fost găsită în zona falezei municipiului Tulcea.
Aceasta a fost condusă la spitalul județean pentru a fi supusă unor investigații medicale deoarece era confuză în declarații.

Cele mai citite articole

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate, în scopul stabilirii tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului.

 

Cele mai citite articole