O tânără din Buzău, adoptată în America la câteva luni după naştere, s-a întors în România pentru a-şi căuta mama

de WTA.ro

O tânără în vârstă de 24 de ani, născută în Buzău şi adoptată la câteva luni de la naştere în America, s-a întors în România să îşi caute mama biologică. În urmă cu 10 ani, fata a găsit-o pe sora sa, cu un an mai mare, adoptată şi ea în SUA.

Imaginea articolului O tânără din Buzău, adoptată în America la câteva luni după naştere, s-a întors în România pentru a-şi căuta mama

O tânără din Buzău, adoptată în America la câteva luni după naştere, s-a întors în România pentru a-şi căuta mama

Miranda Dumitrescu a scris în grupul „The never forgotten Romanian Children – Copiii niciodată uitaţi ai României”, cerând ajutorul celor care i-au cunoscut mama biologică pentru a o găsi.

„Salutări din Massachusetts. M-am născut în municipiul Buzău la data de 16 iulie 1996 cu numele de Dumitrescu Miranda. Câteva luni mai târziu am fost internată la orfelinat şi de aici, în martie 1997, am fost adoptată de minunata mea familie. Sunt în căutarea mamei mele biologice, Dumitrescu Luminiţa, în vârstă de aproximativ 50 de ani. Din documentele mele de adopţie reiese două diferite adrese pentru ea: prima pe strada I.H. Rădulescu, nr 23, la familia Durac Manda, iar cea de a doua, cum că ar fi locuit în concubinaj în localitatea Mărăcineni, judeţul Buzău. În aceste documente mai este menţionat faptul că mama mea avea trei copii, doi crescuţi de ea, şi probabil eu, cel de-al treilea”, scrie tânăra.

În urmă cu 10 ani, Miranda spune că a găsit-o în America, pe sora sa, cu un an mai mare, adoptată, şi ea în SUA.

Cele mai citite articole

„În documentele noastre de adopţie, numele mamei noastre biologice este identic, la fel faptul că suntem din Buzău. Dorim foarte mult să găsim mama şi restul familiei noastre din România. Vă rugăm foarte mult să ne ajutaţi”, mai scrie Miranda.

În grupul „The never forgotten Romanian Children – Copiii niciodată uitaţi ai României”, mai mulţi tineri adoptaţi în străinătate încearcă să îşi găsească familia biologică. De asemenea, cei care s-au regăsit au postat emoţia regăsirii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

  

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa