O tenismenă din Mediaș face performanță la cel mai puternic club din Italia

de WTA.ro

Medieșeanca Ioana Corburean face senzație în Italia. Fosta sportivă legitimată la Clubul Sportiv Municipal Mediaș a plecat în Italia, iar în prezent joacă la unul dintre cele mai puternice cluburi de tenis de masă din Italia.

Apuania Carrara a fost înfiinţat în anul 1968, fiind singurul club care a câștigat de 4 ori Campionatul Național pe Echipe: în 2013, 2014, 2017, 2018 + o singură dată câștigători ai Cupe Italiei în 2018.

Ioana Corburean este legitimată la singurul club unde activează 8 echipe la fiecare ligă din Italia: A1, A2, B1, C1, C2, D1 și D2 + o echipă feminină înființată în 2019, odată cu venirea medieșencei la echipă.

Până în prezent, la fete, Ioana nu a pierdut nici un set. Se mai joacă o etapă, după care se va merge la faza națională pentru a intrat în seria B. Ioana a început de jos când a ajung în Italia: C, B, A2, A1.

Cele mai citite articole

Ioana Corburean, născută în Târnăveni, jud. Mureș, a locuit o bună perioadă de timp la Mediaș, iar acum locuiește în Italia. Ioana este o persoană optimistă, ambițioasă și mereu luptă pentru ceea ce îți dorește. A terminat Științe ale Naturii la Liceul Teoretic Axente Sever din Mediaș. Sportiva din Mediaș a câștigat 22 de meciuri un punctaj de 100%

 

Source

Cele mai citite articole