Obține împrumutul de care ai nevoie cu serviciul modern Amanet de Acasă, oferit de TEZAUR

de WTA.ro

Tehnologia modernă a oferit omului posibilități la care cu numai câteva decenii în urmă nu s-ar fi gândit. Distanțele fizice nu mai sunt astăzi la fel de relevante ca în trecut. De asemenea, multe dintre acțiunile cotidiene nu mai necesită astăzi o prezență fizică.

Numeroase industrii s-au adaptat trendurilor dominate de digitalizare, printre care și sectorul serviciilor financiare nonbancare. Anticipând unele nevoi ale oamenilor din prezent, casa de amanet TEZAUR a creat un serviciu unic în România, și anume Amanetul de Acasă.

Serviciul Amanet de Acasă a venit în întâmpinarea nevoilor omului contemporan, pentru care lipsa de timp a devenit o preocupare constantă a realității. Orice persoană trecută de vârsta majoratului poate obține un împrumut fără a se mai deplasa la sediul agenției.

Împrumut rapid și sigur, fără deplasare la sediul agenției 

Serviciul Amanet de Acasă este destinat persoanelor care vor să obțină rapid și discret banii de care au nevoie fără să își părăsească locuința. Totul se realizează cu eficiență și discreție, de la primul pas, al evaluării preliminare a obiectelor din aur care vor fi oferite ca garanție și până la viramentul banilor în cont.

Prima etapă constă în completarea gramajului și a purității aurului în aplicația de pe site-ul TEZAUR. 

Clientul își poate da seama singur care este suma aproximativă pe care ar putea să o primească pentru obiectele din aur pe care le deține. Pentru o evaluare cât mai aproape de adevăr, trebuie să se scadă gramajul pietrelor și al altor elemente care nu sunt confecționate din aur. Mai departe, este necesar un cont de utilizator pe site-ul agenției de amanet. După inițierea acestuia, persoana are la dispoziție posibilitatea contactării casei de amanet pentru a trimite curierul să ridice bijuteriile din aur. urmând ca acestea să fie evaluate de un expert. 

Cele mai citite articole

Firma de curierat va trimite o persoană de încredere, care va transporta bijuteriile la evaluatorul agenției. Clientul primește pe e-mail o ofertă de împrumut, iar acceptarea acesteia are valoarea semnării contractului de amanet. În aceeași zi, banii sunt virați în cont, iar persoana care a obținut împrumutul îi va putea folosi pentru a-și rezolva problema pentru care a solicitat creditul.

Ce se întâmplă cu obiectele din aur lăsate la amanet?

Bijuteriile sau obiectele din aur lăsate ca garanție la amanet sunt păstrate în siguranță până când persoana care a contractat împrumutul restituie creditul și comisioanele aferente. Agenția de amanet nu preia niciodată abuziv bunurile depozitate.

Debitorul poate să achite oricând tot ce datorează și își poate recăpăta imediat aurului. Se restituie suma împrumutată, plus comisionul aferent. Valoarea acestuia se stabilește în momentul încheierii contractului, pe zi și depinde de valoarea creditului. 

Dacă la data scadentă, clientul nu plătește și nu folosește nici posibilitatea amânării de plată, nici pe cea a prelungirii contractului, abia în acest moment agenția de amanet poate opri bijuteriile, iar contractul de amanet încetează de drept.

Restituirea împrumutului se face tot prin virament bancar, iar clientul poate opta pentru trimiterea obiectelor din aur tot prin curier, la domiciliul său. 

În acest context, serviciul Amanetul de Acasă implică numai tranzacții online și interacțiuni la distanță cu agenția de amanet, fără deplasări și alte eforturi suplimentare.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa