OFICIAL. Cinci persoane au intrat în contact cu femeia din Mureș, infectată cu noul coronavirus!

de WTA.ro

Vă reamintim că ieri a fost confirmat oficial primul caz de infectare cu noul coronavirus la o persoană de sex feminin, din localitatea Cristești, județul Mureș (detalii, aici). Conform primarului din Cristești, Kovács Edit, victima a intrat în contact cu cinci persoane, toate acestea fiind izolate la domiciliu în acest moment. Redăm integral mnesajul primarului.

“Din păcate, persoana aflată în izolare la domiciliul din Cristești, prezentând risc de contaminare cu Coronavirus, a fost testată pozitiv, iar în seara asta a fost transportată la Spitalul de boli infecțioase din Cluj, fiind primul caz confirmat din județul Mureș. Toți cei care au intrat în contact cu persoana în cauză au fost identificați, astfel s-a luat măsura preventivă de izolare la domiciliu, pentru alte cinci persoane din Cristești.

Este un caz din care trebuie să învățăm, dar în nici un caz nu trebuie să intrăm în panică. Ceea mai bună metodă de evitare a riscului de contaminare, rămâne în continuare, cea de prevenție. Astfel, vă rugăm insistent, să urmați cu strictețe măsurile de precauție, comunicate acum două săptămâni de către Primăria Comunei Cristești prin intermediul unor fluturași în fiecare cutie poștală.

Pentru alte informații, apelați la Instituția Prefectului Mureș, Direcția de Sănătate Publică (Serviciul de permanență – telefon: 0265 261152), sau la Primăria Comunei Cristești! Dați crezare doar informațiilor din surse oficiale!” a transmis primarul.

Cele mai citite articole

Alte materiale pe această temă…

Starea pacientei din Mureș infectată cu noul coronavirus! Detalii, aici.


Localitatea mureșencei infectată cu noul CORONAVIRUS, confirmată oficial! Detalii, aici.


Mureșeancă infectată cu Coronavirus! Detalii, aici.

MS / Foto: caracter informativ

Cele mai citite articole