Opt persoane în carantină, 90 izolate la domiciliu în Bistrița-Năsăud

de WTA.ro

Opt persoane în carantină, 90 izolate la domiciliu în Bistrița-Năsăud

ACTUALIZARE Instituția Prefectului a anunțat că ”în acest moment NU sunt cazuri confirmate de coronavirus (Covid-19) în județul Bistrița-Năsăud”:

”Opt persoane se află în carantină în momentul de față. Tuturor acestor persoane li s-au recoltat probe și se așteaptă rezultatele.

La momentul de față, în județul Bistrița-Năsăud 90 de persoane se află în izolare la domiciliu”.

(Comunicat transmis miercuri 11 martie, ora 15.45)

ȘTIREA INIȚIALĂ Instituția Prefectului a informat că ”în acest moment NU sunt cazuri confirmate de coronavirus (Covid-19) în județul Bistrița-Năsăud”. ”Cinci persoane se află în carantină în momentul de față, cele trei persoane declarate ieri și alte două persoane care au venit cu un transport din Italia și care, încă de la graniță, până în județ, au venit însoțite de echipaje de poliție”.

Cele mai citite articole

Două persoane se află internate la spital, bărbatul declarat ieri și încă o persoană care era izolată la domiciliu. Tuturor acestor persoane li s-au recoltat probe și se așteaptă rezultatele, mai informează Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud.

La momentul de față, în județul Bistrița-Năsăud 87 de persoane se află în izolare la domiciliu.

(Comunicat transmis miercuri 11 martie, pentru ora 09.00)

La ora 14.30, Spitalul Județean de Urgență Bistrița a anunțat:

Noutăți privind starea persoanelor suspecte de coronavirus și internate la Spitalul Județean Bistrița

  • 45 de cazuri de coronavirus în România – Încă 16 cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost înregistrate miercuri 11 martie. Cronologic: o femeie de 43 de ani din București, un bărbat de 42 de ani din Iași, unul de 38 de ani tot din Iași, un bărbat de 55 de ani din București, un bărbat de 31 de ani tot din București, o femeie de 53 de ani din Covasna, un bărbat de 56 de ani din București, un bărbat de 47 de ani din București, o femeie de 54 de ani din București, un bărbat de 52 de ani din Constanța, cinci bărbați de 22, 30, 34, 36 și 57 de ani veniți prin vama din Italia în data de 9.03.2020, care au fost carantinați în Arad imediat de la sosire, un bărbat de 20 de ani din Iași. Bilanţul îmbolnăvirilor a ajuns la 45 de persoane, dintre care 18 din București.

Cele mai citite articole