Ozonoterapia. Un tratament care nu doar te vindecă dar te și relaxează

de WTA.ro

Suferi de anumite afecțiuni și îți dorești să scapi de simptome sau durere apelând la tratamente care nu îți provoacă și mai multă durere? Sau pur și simplu, te simți foarte obosit și ai nevoie de o revitalizare și un moment de relaxare? 

    Indiferent de situația în care te afli, terapia cu ozon, pe care o poți efectua în cadrul Clinicii Oxxygene din București, te ajută în ambele situații. 

    Terapia cu ozon reprezintă, de fapt o serie de proceduri care se folosesc de ozon – molecula de oxigen cu 3 atomi și de oxigen medical,  care aduc beneficii multiple organismului uman. 

    În urma acestor proceduri, te bucuri de un efect puternic antiinflamator atunci când acest tratament este administrat la nivel local, prin injecții dar și de unul efect general, sistemic, atunci când este administrat intravenos. 

    Printre multele alte beneficii ale terapiei cu ozon se numără și efectul antioxidant, atunci când îți dorești o terapie antiaging, dar te va ajuta și la o stare de bine generală.  

Aceste proceduri ajută la stimularea imunității, având un efect similar cu anumite medicamente folosite în boli imune sau autoimune, dar fără a veni la pachet și cu efectele adverse. 

Ce fel de tratamente poți face în cadrul Clinicii Oxxygene? 

În cazul în care ești sănătos dar pur și simplu îți dorești să arăți mai tânăr/ă  dar și să te relaxezi,  sauna cu ozon este una dintre cele mai potrivite tipuri de ozonoterapie spre care te poți orienta. 

Cele mai citite articole

În cazul anumitor boli care pot fi tratate, ne referim la bolile infecțioase, atunci când ozonul este aplicat extern, cum ar fi spre exemplu, pe tegumente, sau când ozonul este aplicat pe mucoase precum tratamentul intravaginal sau intrarectal. 

În cazul aplicațiilor locale se poate aplicat atât terapia cu sacii cu ozon dar și sauna cu ozon, care este o tehnică revoluționară care îmbină principiile de relaxare ale saunei cu efectele benefice asupra organismului ale electroterapiei și a ultravioletelor, în doze foarte mici. Această procedură oxigeneaza corpul cu oxigen pur având un efect antiinfecțios, relaxant, de ameliorarea durerii, detoxifierii dar și de încetinire a procesului de îmbătrânire. 

    Terapiile cu ozon introdus în țesuturi are ca efect unul antiinflamator, ajutând la eliminarea durerilor de articulații, dar și la tratarea anumitor boli precum hepatita cronica, fibromialgia, poliartrita reumatoidă și multe alte boli. 

    Injecțiile cu ozon sunt de asemenea un tratament benefic cu rezultate extraordinare în tratarea celulitei. Ozonul efectuat prin intermediul injectiilor direct în țesutul adipos, produce un efect de oxidare a lipidelor. 

    Beneficiile de care te poți bucura prin tratamentele cu ozon, indifferent, la care dintre acestea apelezi, pot fi imediate sau la câteva zile după începerea tratamentelor. 

    Terapiile cu ozon se fac după un anumit protocol și în urma unui consult medical de specialitate, ținându-se cont inclusiv de istoria fiecărui pacient. 

    Clinica Oxxygene are o experiență acumulată de peste 10 ani de activitate și dispune de aparatură de ultimă generație, oferind astfel servicii medicale superioare, fiind întotdeauna dedicați sănătății. 

Medicii cu experiență din cadrul Clinicii Oxxygene sunt pregătiți  nu doar în tratare ci și în prevenție și personalizare a tratamentelor și pot fi găsiți la adresa: Strada Enăchiță Văcărescu Nr. 18, sector 4, București sau pe strada Petre Ispirescu, Nr. 6, Otopeni, Ilfov.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa