(P) PSD lansează platforma www.alaturidetine.ro

de WTA.ro

Screenshot_20200411-230028_WPS Office

În contextul pandemiei de COVID-19, Partidul Social Democrat a lansat platforma online www.alaturidetine.ro.

Prin intermediul acesteia, social democrații își propun să vină în sprijinul românilor aflați în dificultate și care au nevoie urgent de ajutor.

Buzăul este printre primele județe în care platforma a devenit deja funcțională, ea deschizându-se încă de ieri după amiază. În numai câteva ore de funcționare, voluntarii din Buzău au reușit deja să rezolve primele cazuri.

Platforma www.alaturidetine.ro funcționează foarte simplu. Prin intermediul unui formular, buzoienii își vor putea expune problemele sau nevoile direct pe site, iar acestea vor fi direcționate automat organizației județene PSD.

Ulterior, cererile vor fi analizate și distribuite către soluționare, după caz, spre autoritățile locale, autoritățile județene, deputați sau senatori.

În plus, pentru situațiile locale mai simple, social democrații buzoieni s-au mobilizat cu zeci de voluntari care sunt gata să îi ajute pe cei aflați în dificultate.

Publicul țintă al campaniei îl reprezintă oamenii trecuți de vârsta de 55 de ani, dar și cei care sunt bolnavi, în autoizolare, sau care au nevoie de sprijinul celorlalți pentru a trece peste această perioadă grea.

Cele mai citite articole

Așadar, buzoienii care au probleme de aprovizionare cu alimente și medicamente, probleme de natură medicală, care au nevoie de consultanță juridică sau financiară pot accesa oricând platforma www.alaturidetine.ro.

După ce își vor lăsa datele personale, ei vor fi contactați în vederea identificării unei soluții. ”Dacă știți oameni care au nevoie de ajutor, nu ezitați să le spuneți despre această platformă unde pot găsi un sprijin real. Aveți două posibilități, fie să îi ajutați să își înscrie problemele în formularul disponibil pe site, fie să le aduceți la cunoștință cazurile voluntarilor noștri de pe paginile de Facebook ale PSD din fiecare localitate. Este o perioadă foarte dificilă pentru noi toți și doar împreună vom reuși să trecem peste!” a declarat secretarul executiv al PSD Buzău, Romeo Lungu.

Sub sloganul ”Izolarea nu înseamnă abandon” oricine poate ajuta prin distribuirea informației despre platformă.

Ea va rămâne activă pe toată perioada în care virusul SARS-CoV- 2 va crea probleme în România și va fi extinsă zilele viitoare la nivelul întregii țări.

Top of Form Bottom of Form Organizația Județeană PSD Buzău

Document-page-001-1

 

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa