Paravan cada pentru aspectul estetic al baii

de WTA.ro

Pentru a face baia cat mai estetica, este necesar sa faci totul estetic si util. In acest sens, un paravan cada este de mare importanta. Acesta ar trebui sa fie nu numai estetic, ci si functional. In functie de preferintele tale, poti alege un paravan cada cu un design stationar sau glisant. Paravanul poate fi realizat din diferite materiale, poate avea orice design si chiar poate fi oglindit. Ce trebuie iei in considerare atunci cand alegi un paravan pentru o cada, astfel incat sa indeplineasca toate cerintele si sa fie cat mai functional intr-o anumita baie? 

Paravan cada – Avantaje

Modelele solide din sticla securizata sunt cele mai comune si sunt simple paravane pentru cada. Cu toate acestea, simplitatea designului nu afecteaza eficacitatea acestuia. Modelele glisante, la randul lor, sunt mai functionale, dar mult mai pretentioase. Paravanele pentru cada difera nu numai prin design, ci si prin dimensiune. Exista atat modele de ecran standard, cat si non-standard. Pana in prezent, lungimea minima a acestor produse este de 105 cm, iar cea maxima poate ajunge la 190 cm.

Cele mai citite articole

In ceea ce priveste usurinta in utilizare si caracteristicile tehnice, paravanele pentru cada nu difera de cabinele de dus, fiind realizate din aceleasi materiale durabile. Cu toate acestea, caracteristicile de design iti permit sa le instalezi nu numai pe podea, ci pe marginea cazii, pe o nisa speciala. Acest lucru extinde foarte mult posibilitatile de amenajare a baii si, de asemenea, protejeaza de stropii de apa, completand perfect aspectul si stilul baii. Perdelele din tesatura, populare anterior, nu pot oferi o protectie completa a restului spatiului impotriva apei. Drept urmare, acest lucru poate duce la diverse inconveniente si, in unele cazuri, la udarea totala a baii. Utilizarea unui paravan cada, iti permite sa te relaxezi confortabil in cada sau sa te clatesti sub dus. Un alt plus este absenta lucrarilor de amenajare, care necesita specialisti. La producerea paravanelor pentru cada, se utilizeaza sticla calita sau triplex multistrat, ambele materiale avand o functionalitate buna. Astfel de paravane sunt perfecte pentru zonarea baii, in special, combinate cu o cada. Daca baia are o umiditate ridicata, atunci acest articol va fi un plus grozav.

Exista multe aspecte pozitive ale unor astfel de partitii. Astfel de paravane pentru cada au o durata lunga de viata, indiferenta fata de umiditatea din baie, sunt igienice si exista  o varietate de stiluri si design. Sunt si usor de intretinut, au un cost redus, unele modele au acoperiri care previn aburirea si murdaria. Un astfel de paravan cada nu numai ca va fi un plus grozav pentru orice interior al baii, dar va avea si un efect benefic asupra sanatatii. Pe sticla calita nu apar pete si zgarieturi, mentinandu-si mult timp aspectul estetic. 

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa